AZ ISMERKEDÉS KÉZIKÖNYVE

(NEM VÉGLEGES VERZIÓ)

 

Eredeti nyelv: angol

Fordította: Ismeretlen

Fordítást javította, bővítette, kifejezéseket magyarította: Randiguru (http://csajozas.nok.hu)

A könyv szabadon terjeszthető, amennyiben ellenszolgáltatás nélkül, teljes egészében, módosítás nélkül kerül forgalomba.

A könyv legújabb változatát letöltheted itt: http://csajozas.nok.hu/kezikonyv.html

ELSŐ RÉSZ

TARTALOM

1. Az alapvető szabályok

A 3 másodperces szabály

Jó fiúk, rosszfiúk

Hasznos tulajdonságok

A nők jó szexre és romantikára vágynak

Kifejezzem vagy elfojtsam szexuális vágyaimat?

Akarsz randizni?

2. Kezdő lépések

Önbizalom és az ismerkedés alapjai

Találkozás vagy felszedés

Buliban

Hogyan kezdeményezzünk párbeszédet

Beszélj a lányokhoz... Mindenhol

A csevegésről

Csevegés - hogyan ne

Hogyan olvassuk a testbeszédet

3. Megnyitások és ismerkedési tippek

Megnyitások

Csajozós helyek

Ha a lány megközelíthetetlennek tűnik

A megnyitás általános irányelvei

Az első benyomás fontossága

Egyszerű megnyitások

A hideg megnyitás

A drámai megnyitás

Az összeütközéses megközelítés

A mobilos megközelítés

A szabad hely megközelítés

A nagyszerűen nézel ki megközelítés

Meghívjam-e egy italra?

Megkérdezzem-e a nevét?

Kihasználni valaki más melléfogását

Csajozós dumák

Mr. Megnyerő

Trükkök&szórakoztató dolgok

Trükkök&szórakoztató dolgok

Tenyérjóslás

A vonalak olvasásáról általánosságban I

A vonalak olvasásáról általánosságban II

A Szív a Sors és a Nap vonala

Buli, tánc

Hogyan vegyük fel a megfelelő hozzáállást

Lassúzás

Csoportok megközelítése

Ha egy vagy több barátjával van

Ha több lányból álló csoporthoz mész oda

Cikizések

Szexuális témák

A szex, mint beszédtéma

Szexuális történetek

Az ideális srác rutin

 

MÁSODIK RÉSZ

 

HARMADIK RÉSZ

 

 

 

 

 

ELSŐ RÉSZ

 

1. AZ ALAPVETŐ SZABÁLYOK

 

A 3 másodperces szabály


A 3 másodperces szabály az egyik legfontosabb alapelv. A lényege, hogy a nőhöz tétovázás nélkül menj oda, mielott még a gondolataid lebeszélnének a dologról. Ne lássanak a nők hezitálni. Minél többet halogatsz, annál bizonytalanabbnak és szerencsétlenebbnek tűnsz a szemükben. Ezen kívül a hezitálás miatt még idegesebb leszel - amilyennek jobb, ha nem, mutatod magad, amikor nőkkel ismerkedsz.

Ha nem tudsz semmilyen témát feldobni beszélgetés közben, bármit is teszel, ne szegd meg a 3 másodpercet. Döntsd el, mit akarsz tenni, még ha nincs is ötleted, 3 másodpercen belül. Ha nem jut eszedbe semmi "jó szöveg", mire odaérsz, akkor is mondhatod: "Szia!". Ha ezt betartod, észre fogja a lány venni, és ezt a spontaneitás és határozottság jeleként fogja értékelni. Ez máris egy jó pont!

Ha viszont vársz vagy tétovázol, és csak utána szólítod meg, érezhetően rosszabb pozícióból indulsz nála. Ha nem vársz a szemkontaktusra, hanem három másodpercen belül megszólítod, akkor kénytelen észrevenni, akár akarja, akár nem - egyfajta változást hozol ezzel az eddig mozdulatlan környezetbe. De vigyázz arra, hogy ne csak úgy a semmiből kerülj elő: még a végén riadót fúj. Ki tudja, mióta vagy a nyomában és bámulod kidülledt szemekkel - gondolja ő. Egy ilyen szituációt tehát azzal tudod elkerülni, ha alkalmazod a jól bevált 3MP szabályt. Azonkívül, hogy értékeli majd a spontaneitásodat, nem lesz időd tenyérizzadásra, dadogásra, bukdácsolásra - szóval azon tünetek produkálására, amellyel egy ÁFCs (Átlagosan Frusztrált Csávó) általában rendelkezik.

Még ha később el is kezded ezeket a tüneteket produkálni, de az biztos, hogy mikor megszólítottad, még nem tetted - nemigen volt rá időd. Az első benyomás pedig nagyon sokat számít. És ha ez a rólad kialakult benyomás azt sugallja, hogy magabiztos és spontán ember vagy, ami persze piros pontot jelent a gyönyörű nőknél - arról nem is beszélve, hogy egy pozitív indítás után kisebb eséllyel válik remegő kocsonyává a lábad, miközben beszélgetést folytatsz Vele.

A 3MP persze nem egy abszolút érvényű szabály. Onnan számít, amikor megpillantottad őt ÉS készen álltál arra, hogy megszólítsd. Előfordulhat ugyanis, hogy valami miatt nem vetted észre, így nem is próbáltad megszólítani. El lehettél foglalva valamivel, netán valakivel. Vagy lehet, hogy éppen ebédelt, ami szintén nem megfelelő a megnyitásra. Az is lehet, hogy annyi szép nőt látsz egy helyen, hogy először fel kell mérned, kihez is akarsz odamenni. De abban a pillanatban, ahogy minden készen áll: mozgás - ketyeg az óra!

 

 

 

 

Jó fiúk, rosszfiúk


A "jó fiú-rosszfiú" témakör már régóta parázs viták tárgya. Azonban a "jó fiú" fogalmát rendszeresen félreértik. Az a közhiedelem, hogy az udvariasság, barátságosság, gyengédség, romantika stb. az amiről a jó fiúság szól, szóval kerülendő. A "rosszfiú" pedig az, aki összejön a csajjal, amíg a "jó fiú"' odakint vár az utcán szakadó esőben virágokkal a kezében .... és csak vár .... és csak vár.. :-)


Persze ez nem azt jelenti, hogy a nők a durvaságot választják az udvariassággal, illetve a tapintatlanságot az előzékenységgel szemben. Minden világossá válik, ha megszemlélünk egy fontos, általában feledésbe merülő, tényezőt, hogy mitől is kerülnek ki a "rosszfiúk" győztesen a "jó fiúkkal" szemben, amikor ilyen vetélkedésre kerül sor. Ez a tényező pedig a szexualitás - a "rosszfiúk" nem félnek kimutatni, hogy ők szexre vágynak - hiszen emberek - míg a "jó fiúknak" a szexualitásuk elrejtése éppen úgy része a hódítási tervüknek, mint ahogy a barátságosság, az udvariasság és maga az udvarlás.


A "jó fiúk" sokszor nem férfiasak, mert félnek, hogy a nő megijed, ha kifejezik a szexualitásukat. Ennek pedig az a vége, hogy hamar belekerülnek az LCSB ('Legyünk Csak Barátok') zónába.

 

 

 

 

Hasznos tulajdonságok a hódításhoz

Néhány sikeres csábító szerint a nők számára a következő tulajdonságok a legfontosabbak a férfiban:

- magabiztosság
- humor
- szép mosoly
- ápoltság, jólöltözöttség
- a figyelem középpontjában lenni
- az érzelmi kapcsolatra / románcra való képesség.

Ezeket a képességeket mindenki fejleszthetni saját magában. Ehhez - ha profi játékosok akarunk lenni - jönnek a következők:

- türelem
- kitartás
- magabiztosan odamenni egy ismeretlen nőhöz
- megtalálni a lehetőséget olyan helyzetekben, amiket korábban nem tartottál lehetségesnek
- fogékonynak lenni a nő jelzésire, és eszerint módosítani a taktikát
- tudni, hogyan kell beszélni, hogy összhang jöjjön létre közöttetek
- tudni, hogyan kell beszélni, hogy a nő (szexuális) partnerként kezdjen gondolni ránk.


Miután ezeket elsajátítottuk, egy-két utolsó simítás:

- tükrözd a nő testtartását
- jegyezd meg a transz-szavait [ld. később -- Randiguru], és használd azokat
- mindent, amit neked elmondott, fogalmazd át és mondd el neki újból
- rögzítsd az összes jó érzést [ld. később -- R.] - ne vitázz vele, legyél nagyon, sőt mélyen megértő - ezzel nagyon jó összhangot fogsz teremteni
- használj előfeltevéseket, hogy te légy az irányító [ld. később -- R.] - tarts erős szemkontaktust vele - szintén nagyon jó az összhangteremtéshez
- érintsd meg
- és először mindig a legcsinosabb lánnyal kezdj ki. :-)))))

 

 

 

 

A nők jó szexre és romantikára vágynak

Nem számít, milyen JÓL néz ki .... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Ő is tisztában legyen ezzel. A jó nőknek pontosan ERRE van szüksége. Mindig csak olyan pasik rohanják meg őket, akik mindent azonnal akarnak és ezért hízelegnek nekik és a nap minden pillanatában rájuk akaszkodnak. Szóval általában nem jut nekik olyan férfi akire igazából szükségük lenne és amilyet megérdemelnének. Persze ezeket a nem kielégített vágyakat nehéz teljesíteni, de TE vagy az a férfi, aki ezt megadja nekik.

A nők nemcsak szexre vágynak - hanem szexre és romantikára együtt. A nőknek sokkal nagyobb igényeik vannak ilyen téren, mint azt a legtöbb férfi el tudná képzelni. Nem úgy mint a férfiak - akik csupán a szexre hajtanak --, a nők inkább a csodás szexuális élményekben lelik örömüket. A nők nagyon válogatósak, amikor a partner kiválasztására kerül sor. A nők csak olyan partnerrel keresik a szexuális kapcsolatot, akik felébresztenek bennük bizonyos szexuális vágyat és/vagy személyiségük/temperamentumuk miatt "jónak" ígérkeznek az ágyban. A nők izgalmas, kihívó és kreatív partnert keresnek, akik bevezetik őket a szexuális élmények rejtelmeibe. Bármilyen nagy is legyen ez a vágy, sokszor kihagynak egy-egy "közönséges" példányt azért, nehogy elmulasszanak egy olyat, aki "különlegesnek" ígérkezik. Persze a nők is tudják, hogy a jó szexuális partnert nehéz megtalálni - szóval ha egyszer megszerezték, nem könnyen engedik el maguk mellől.

Kifejezzem vagy elfojtsam szexuális vágyaimat?

A csábításban az a cél, hogy a lány akarjon téged ... lehetőleg minél hamarabb :-). Tehát a címben felvetett kérdésre a válasz nem egyértelmű. Ugyanis ha már rájöttél arra, hogy hogyan tedd magad vonzóvá egy nő számára (részletek később), lehet, hogy az ő szexuális vágyait kell a végén elfojtanod, nem a magadét. :-)

Ha azonban egy tanácstalan, de annál kanosabb ÁFCS (Átlagosan Frusztrált Csávó) vagy, akkor itt van egy-két jó tanács.

Ne siesd el a szexet a facér nőknél. Tégy úgy, mintha még mindig nem döntötted volna el, hogy akarod-e, vagy nem. Például: előbb búcsúzz el tőle, mint ahogyan ő tervezett elbúcsúzni tőled. Az első csókodat vele se siettesd akkor, ha a hely és az idő nem megfelelő. Ha ő is érdeklődik irántad, akkor megtaláljátok a megfelelő helyet és időt. Ha viszont sietteted a dolgokat, azt kockáztatod, hogy elszúrod az egészet: tapasztalatlannak, kiéhezettnek és így végül idétlennek fogsz tűnni Előtte. [További jó tippek a Titkos Szabályok c. - eredetileg lányoknak írt - könyvben! -- Randiguru]

Persze tény és való, hogy FÉRFI vagy, és VANNAK szexuális vágyaid, ezt kár is tagadni. Ez a hozzáállás nem is olyan rossz. Sőt! "Nem keresek kifogást a vágyaimra. FÉRFI vagyok, a fenébe is! Csak nevetni tudok azon, hogy milyen képmutató a világ!" Ha egy lánynak ez nem tetszik, majd rájön, hogy neked volt igazad, és nem tudja, hogyan gondolhatta másképp :-)

De a lényeg: a csábítás célja, hogy a nő akarjon szinte megerőszakolni, a SAJÁT vágyad ne legyen a beszélgetés tárgya :-)

 

 

 

 

Akarsz randizni?

Valójában a "randevú" egy különleges jutalom és privilégium kellene, hogy legyen azon lányok számára, akik azt már valamilyen módon kiérdemelték. De ha mégis úgy döntesz, hogy elviszed randizni, ne randinak hívd, hanem csak összejövetelnek.

Hagyd, hogy ő fizesse ki a saját részét. Ha nem tetszik neki, dobhatod - csak egy olyan pasit keresett, aki elvinné mindenhová és fizetne neki. [Sajnos a magyar társadalomban is szinte elvárt, hogy a férfi sok pénzt költsön a nőre, anélkül, hogy ő bármit is kapna cserébe -- Randiguru] Persze javasolhatod, hogy felváltva fizettek: az első kört te, a másodikat ő.

Ha ezek után még mindig ragaszkodsz a hagyományos randihoz, íme egy-két jó tanács:

Te legyél az, aki először elköszön a randi végén. Ha jól éreztétek magatokat, akkor ne hagyd, hogy a randi túl sokáig elhúzódjon, a végén pedig a legkellemetlenebb pillanatban jelentse be, hogy haza akar menni. Ehelyett te irányítsd a dolgok menetét.

Amíg a beszélgetés és a randi jól megy (ha minden igaz, ekkor már érzelmileg közeledtél hozzá, kezdeményeztél testi kontaktust stb., de ha ilyen jó vagy, ezt minek is olvasod? :-)), búcsúzz el olyasmi kifogással, hogy dolgod van még. Mondd meg neki, hogy nagyon jól érezted magadat, és örömmel találkozol vele újból. (micsoda hazugság, nem a közös vacsora vagy a mozi izgatott, hanem le akartad fektetni, hogy élete legszebb óráit töltse veled - ugye? ;-)) Ez meg fogja lepni - mivel a legtöbb fickó azt hiszi, hogy ha elég sokáig húzza a randevút, akkor a nőt - valami csoda folytán - rábeszéli arra, hogy lefeküdjön vele. Valójában időhúzás nem vezet sehová. Ha egy lány le akar feküdni veled, tudatni fogja veled (feltéve, hogy fogod a jeleket). Szóval ha egy idő után nem kapod meg ezeket a jelzéseket, akkor ideje lesz befejezni a találkát, amíg még minden jól megy. (Bár ha az itt leírt legjobb csábítási módszerek is csődöt mondanak, már régen itt az ideje, hogy továbbállj). Ezzel megkülönbözteted magad a többi sráctól, és látja, hogy téged nem olyan könnyű megszerezni.

De a legjobb hanyagolni a randikat. Millió más mód van arra, hogy megismerd a lányt, nem kell randevúra hívnod. Sportoljatok együtt, vegyetek ki egy filmet és nézzétek meg otthon, igyatok meg egy kávét, szóval bármit, csak "randit" ne.

Összegezve: közös programok - rendben, randevúk - hanyagold!

 

 

 

 

2. KEZDŐ LÉPÉSEK

 

Önbizalom és ismerkedés

Menj oda minden jó csajhoz, akit meglátsz, és mondj valami ilyesmit: "Hello! érdemes veled megismerkedni?" Ha igennel válaszol, kérdezz vissza: "És miért?" Tereld a beszélgetést úgy, hogy legyen olyan érzése, hogy ő akar téged. Legyél tárgyilagos, mintha csak azt mondanád: "Hello, kioldódott a cipőfűződ!". Persze ha még nem mered vállalni a szemtől szembe való összetűzés élményét egy bombázóval, akkor mondd azt, hogy úgy néz ki, le fog törni a cipője sarka, és SÉTÁLJ TOVÁBB. Próbáld ki nyugodtan. Működik. Persze így nem lehet barátnőt szerezni, de segíti, hogy növeld a tapasztalatod, és magabiztosan tudjál egy szép lányt megszólítani :-) Tulajdonképpen a magabiztosság nem is a megfelelő kifejezés erre az érzésre; hiszen amikor nagyon "magabiztosnak" szeretnéd magad érezni, az valójában a feszültség jele. Amikor igazán természetesen és elengedetten viselkedsz, akkor vagy igazán magabiztos, és nem gondolkodsz arról, hogy most magabiztosnak tűnsz-e vagy sem...

Megjegyzés: ha meglátod azt a lányt, akihez szeretnél közelebb kerülni, ne is próbáld magadat "magabiztosságra" hangolni. Helyette inkább arra gondolj, hogy "Ki lehet az a lány? Csodálatosan fogja magát érezni velem!" Persze, ha egyből elképzeled, hogyan lesz libabőrös a háta, amikor kényezteted, egy pillanatra eszedbe juthat az is, hogy vajon milyen hangja lehet, amikor elélvez tőled :-) Azért ne ragadtasd el rögtön magadat. Inkább menj oda, és add meg neki élete nagy lehetőségét! :-))

 

 

 

 

Találkozás vagy felszedés

A lányok szeretik, ha a herceg a fehér lovon véletlenszerűen akad útjukba; így arról álmodoznak, hogy álmaik pasijával "csak úgy" összefutnak valahol. Ez általában valamilyen privát buli keretein belül képzelik el (születésnapi buli vagy esküvő; a kan-bulik nem a legkedveltebb ilyen jellegű helyek) vagy esetleg úgy, hogy egy közös barát mutasson be benneteket egymásnak. Szeretik, ha van valamilyen közös érdeklődési kör (hobbi, sport) és ehhez kapcsolódóan (jótékonysági vagy sportrendezvény) találkoztok először; fontos tényező itt is, hogy legyenek közös ismerősök, barátok.

Ez részben megmagyarázhatja azt, hogy ha egy lánnyal az utcán akarsz összejönni vagy valamilyen tömegközlekedési eszközön, akkor az sokkal nehezebben megy, mint amikor az előző módszerrel próbálod ismeretségét keresni. Lecsúszol arról a - szinte egy ajánlólevéllel felérő - tényről, hogy közös ismerősötök van, nem tudod igazából szerencsésen előadni magadat, hiszen nem tudhatja, hogy csak őt tartod különleges teremtésnek vagy minden utadba akadó nővel ezt csinálod. Ez pedig eléggé rontja az esélyeidet, még akkor is, ha esetleg eredetileg szimpatikusnak talált téged és azt is, ahogyan őt megközelítetted.

Röviden: az alkalomszerű találkozások biztonságosak, a felszedés jobban kifizetődő, a választás tehát rajtad áll. Valószínűleg a kettő közötti arany középút a legmegfelelőbb!

 

 

 

 

 

Buliban

Miután megérkeztél, ajánlatos a 3MP szabályt alkalmazni. Egy másik lehetőség: vegyél magadhoz némi kaját és italt, nézz körül, milyen társasági esemény zajlik, ki kivel van, stb. Azok az emberek, akik magányosnak tűnnek, azok lesznek a legjobb flörtpartnerek. Ha akarod, feltételezheted, hogy mindenki feszült társasági helyzetekben, és előbb hagyod, hogy kissé feloldódjanak, amíg mindenki kényelmesebben érzi magát.

De mégis sokkal jobb móka egyből bevetni a nehéztüzérséget a 3MP szabály segítségével :-)

 

 

 

 

 

Hogyan kezdeményezzünk párbeszédet


A következő taktika akkor jöhet jól, ha tényleg semmi nem jut eszedbe, miután alkalmaztad a három másodperces szabályt. Tovább nem érdemes várni, hiszen fennállnak a következő lehetőségek: a lány elvonul, valaki más is csatlakozik a beszélgetéshez, addig szenvedsz, amíg be nem parázol, stb. Tehát a főszabályok:

1. Olyan "nyitott" kérdést tegyél fel, amire nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni (tehát ne eldöntendő kérdés legyen).

2. Legyen legalább még egy ilyen kérdésed tartalékba (lehetőleg több), nehogy megakadjon a párbeszéd.

3. Ha ezt a szintet elérted - és kérdéseid feltehetőleg érdekesek voltak - már benne is vagy a párbeszédben.

Az 1. pontban leírtak előtt idegen vagy és a lány bizalmatlan veled szemben. A 2. pontnál még mindig kissé bizalmatlan, de már beszélgetésben vagytok. A 3. pont után pedig többé-kevésbé elfogadott (akár egy emberrel beszélsz, akár egy csoporttal), és leeresztette a védőpajzsát. Mindezt néhány perc leforgása alatt.

Folytatásképpen: ha a lány beszédes, tedd azt, hogy fogalmazd át amit mondott és kérdezz értelmes kérdéseket. Előbb-utóbb feltehetsz kissé szemtelenebb kérdéseket is, egy kis cikizéssel megtűzdelve [ld. később -- R.]. Ha pedig inkább a hallgatósabb típusból való, akkor jó, ha van valami téma a tarsolyodban (ha nem akarsz elakadni), amiről beszélhettek - egy-két érdekes és humoros történet; amivel az ártatlan beszélgetést egyre merészebb vizekre terelheted.

 

 

 

 

Beszélj a lányokhoz.. Mindenhol!


Ha a lehetőségeidhez képest a legjobban nézel ki, és jó a közérzeted, akkor ez nem jelent problémát. Ha meglátsz egy lányt, kirakatnézés közben, a buszra várva, vonaton ülve, a moziba váró sorban állva, vásárolgatva, stb..; és ha a lány bármilyen oknál fogva megtetszik neked, akkor kezdeményezz párbeszédet bármiről, ami eszedbe jut. (Ha már tapasztaltabb vagy, egy telefonszám, vagy csók is lehet a célod)

Tehát tűzd ki magadnak, hogy beszélgetni fogsz lányokkal a boltban, koncerten, sorban állás közben, sörözés mellett, buszon ülve, utcán, a liftben, bárhol, ahol az eszedbe jut.

A legfontosabb, hogy beszélgess nőkkel, mindenhol, arról, ami éppen eszedbe jut, amíg már nem zavar a közelségük. Miután a félénkség érzése eltűnik, különleges dolog fog történni: minden izgalom nélkül beszélgetésbe kezdesz gyönyörű nőkkel, ami egy idő után nem beszélgetésbe, hanem csábításba torkollik majd, különösebb erőfeszítés nélkül. Amint nem arra gondolsz, hogy te most csábítasz, azon kapod magadat, hogy valójában éppen azt csinálod. Észre fogod venni azt is, ahogyan a nők viselkedése megváltozik irányodban.

 

 

 

 

A csevegésről

A csevegés szintén fontos része a becserkészési folyamatnak, főleg, ha mintákat akarsz bevetni [ld később -- R.], amikkel rendesen nem indítasz egy beszélgetést. Akkor is jól jöhet, ha az értékeit szeretnéd megtudni [ld. később.. -- R.], hiszen igazából csak egy kis bemelegítő beszélgetés után tudsz csak rátérni arra, hogy felőle kérdezősködj - legalábbis így tűnik természetesnek.

Az első számú szabály: irányítsd a beszélgetés témáját érzelmek felé. Általában a csevegés végére ott szoktunk kikötni, hogy puszta tényeket közlünk egymással - "hová mész?", "mit csinálsz?", "mit csináltál ma/tegnap?" "igen? tök érdekes", stb. A tények viszont UNALMASAK! Ha csupán adatokat közölsz vele, ne várd, hogy bármilyen érzései támadnak; haszna sem igen lesz belőle. Szóval ha lehetőség adódik, térj rá az érzésekre!

"Szóval mit csináltál tegnap?"

"Hát.. elmentem korcsolyázni"

"Szeretsz korcsolyázni?"

"Igen:-)"

"Megértelek.."

és leírod neki a korcsolyázást, mint a legszabadabb, legszebb, legfantasztikusabb érzést a világon (ez az, amikor mintát rögtönzöl ott helyben). Vagy hagyjad, hogy leírja neked az érzéseit, ha ő jobban szeret beszélni. Láss csodát: a csevegéstől máris eljutottunk a mintákig, pillanatok alatt! :-)

 

 

 

 

 

Csevegés: Hogyan ne..

- Ne beszélj személyes (családi, munkahelyi, pénzügyi) problémáidról

- Ne tűnj kétségbeesettnek

- Ne beszélj semmi negatív dologról. Minden amiről beszélsz legyen pozitív és derűs - amennyire csak lehet

- Ne rúgj be (bulikon). Ez eléggé rossz benyomást kelt a nőkben. Vagy egyáltalán ne, vagy csak mértékkel látogasd a pultot.

- Ne próbáld kianalizálni és megoldani a nő problémáit.

- Ne panaszkodj az előző barátnődre/feleségedre, hogy milyen rosszul bántak veled, utána dobtak, megcsaltak, gyerektartásért bepereltek, stb.

- Ne próbálj viccesnek és humorosnak látszani. Ha megjátszod magadat, az elég hiteltelennek hat. Legyél barátságos és mosolyogj! (Ez utóbbit csak mértékkel; azok a férfiak, akik folyamatos vigyorral az arcukon járkálnak körbe-körbe, eléggé bizonytalannak és idétlennek látszanak.)

- Ne az egészségügyi problémáid legyenek a középpontban

- Ne hencegj se magadról, se arról, amit idáig elértél. Persze vannak kivételek. Ha tényleg van valami olyan, ami csodálatra tarthat számot veled kapcsolatban, próbáld meg nagyobb felhajtás nélkül előadni azt. Általában a nőknek nagyon jó orruk van arra, hogy mikor akarják a férfiak hencegéssel lenyűgözni őket. Ha nem elég hatásos, amivel hencegni akarsz, inkább tartsd meg, nehogy rossz benyomást keltsél a nőben. Ha inkább a beszélgetőpartneredre koncentrálsz, és hogy mi az, ami őt érdekli, az sokkal biztonságosabbnak bizonyulhat.

- És minden körülmények között kerülj el három témát: politika, vallás és összeesküvés-elméletek. Ha más nem, de ezek biztosan lerombolják az addig nagyszerű beszélgetést.

Összegezve: ha panaszkodsz, vagy csak általában mindenről negatív véleménnyel vagy, az eléggé lehangoló tud lenni. Néhányan azt hiszik, ha panaszkodnak, hogy milyen szar a pia, a zene, vagy a tömeg, akkor azzal megmutatják, milyen intelligensek és kritikusak. épp ellenkezőleg: saját magukat járatják le vele.

 

 

 

 

 

Hogyan olvassuk a testbeszédet

[Egy sikeres hódító nemcsak olvasni tudja mások testbeszédét, hanem remekül ismeri és irányítja sajátját, hogy fellépése mindig magabiztos legyen. Mindenesetre az is nagy előny, ha jól kiismered mások testbeszédét -- R.]

A következő jelek - mármint ha ezekre figyelsz - nagyon jól jelzik, hogy mennyire érdeklődik irántad a partnered. Még akkor is érdemes ilyen jeleket tanulmányozni, ha történetesen nem te vagy a helyzet egyik szereplője - ez lehet bármilyen hétköznapi helyzet, pl.: egy bárban. Gyakran előfordul, hogy a férfi azt hiszi, nagyon jól halad, de nem fordít figyelmet a kiszemelt nő testbeszédére, hiszen akkor rögtön rájönne, hogy valami nem stimmel.

A biztató jelek

Ajkak:

- széles mosoly, nyugodt arc
- ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülső fogakat
- az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felső ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon
- a köröm fogak közé helyezése
- az ajkak szétnyitása, mellkas előretolása

Szemek:

- mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklődő tekintettel, a pupillák kitágulva
- szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz
- beszéd közben - vagy távolról - rád kacsint
- beszéd közben többször pislant, mint általában, szempilláit rebegtetve
- a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosoly kíséretében

Haj:

- az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja
- a hajait csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetőpartnerre néz
- a hajait folyton hátradobja

Ruházat:

- a ruhaszegély felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból
- ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek
- a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon

Ha ül:

- ha szól a zene, a ritmusra mozog, miközben rajtad a szeme
- ha leülsz hozzá, kiegyenesíti magát és kissé megfeszülnek az izmok a testén
- lábai kissé szét vannak nyitva
- a keresztbe tett lábbal ül, hogy a combjai látszódjanak
- lábait enyhén egymáshoz dörzsöli
- lábait enyhén az asztal lábához dörzsöli
- az összekulcsolt láb feje feléd mutat, miközben fel és le hintázik

A kezek:

- a tenyerét feléd mutatja
- miközben hozzád beszél, a könyökét a másik kezének tenyerében pihenteti; az alátámasztott kéz tenyere a felfelé mutat
- csuklóit fel-le irányban dörzsöli
- egyik kezével megérinti a mellét
- az állát vagy az arcát simogatja. Ez azt jelzi, hogy szerinte van bennetek valami közös :-)
- a kulcsával babrál, a kezét fel-le irányban mozgatja a poharán, vagy más dolgokat vesz fel és tesz vissza az asztalra
- az ékszereivel játszik, esetleg fel-le irányban simogatja őket
- megérinti a kezedet, válladat, combodat miközben hozzád beszél (ha eddig még nem kezdted volna el simogatni, tökfilkó :-))
- mikor elmész mellette, úgy tesz, mintha az óráját nézné

A hangja:

- felemeli vagy lehalkítja a hangját, hogy a tiéddel egyezzen (ugyanolyan hangosan / halkan beszél, mint te)
- ugyanígy egyezteti a beszélgetés tempóját
- ha nevetsz, veled egy időben nevet ő is
- nagyobb társaságban csak veled beszél és teljes figyelmét neked szenteli
- egyre hangosabban ismételgeti az "igen" szócskát, miközben erőteljesen beléd kapaszkodik (remélem ezt már eddig is tudtad :-))

Egyéb:

- utánozza a jelzéseidet és a testtartásodat
- kissé kipirosodik, ha veled beszélget
- a cigarettafüstöt egyenesen feléd (vagy felfelé) fújja
- egy partin - rendszeres időközönként a semmiből tűnik fel és ahogy helyzetet változtatsz, úgy látszik, mintha megint a semmiből tűnne elő, és egyenesen a te irányodba néz (TÉGED néz, érted? :-)) esetleg véletlenül beléd botlik, megérint, stb.

Ha ezek a jelek megnyilvánulnak, - akár csak egy részük is - az azt jelenti, hogy az illető fogékony a közeledésedre. De mielőtt eljutnál odáig, hogy meghódítottad, lehetséges, hogy változik a testbeszéde, ahogy egyre hosszabban beszélgettek. Tehát legyél figyelmes, és ha véletlenül valami ezzel ellentétes megnyilvánulást vennél rajta észre, válts témát, és várd meg, hogy mi történik.

A következő jelek általában biztosan működnek mindkét nem esetében:

Érdekelsz:

- oldalpillantások
- néhányszor rád néz
- pár pillanatra szemkontaktust teremt
- földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz
- testhelyzetet vált
- igazgatja a haját, ruházatát
- testét feléd fordítja
- félrebillenti a fejét
- enyhén hunyorít
- mosolyog
- a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Nem érdekelsz

- nem keresi a tekintetedet
- elnéz melletted
- ha megtöri a szemkontaktust, nem lefelé, hanem oldalra néz először
- testtartása változatlan marad
- nem igazgatja a ruháját
- testét más irányba fordítja
- fejét nem billenti félre
- semleges, udvarias arckifejezés

A legtöbb ember félelemmel - és persze némi izgalommal - viseltetik olyan helyzetekben, amikor társas kapcsolatot kell létesíteni idegenekkel. Vagyis ritkán vesznek fel nyitott testhelyzeteket a beszélgetés elején. De ha már belemerültek a beszélgetésbe, akkor észre lehet venni, ahogy egyre jobban nyitnak a másik felé - abban az esetben, ha az illető szimpatikus. A másik fontos dolog: minél jobban nyitott vagy te magad, annál többet várhatsz el beszélgetőpartneredtől.

 

 

 

 

 

3. MEGNYITÁSOK ÉS ISMERKEDÉSI TIPPEK

 

Csajozós helyek

Bevásárlóközpontok. Emlékezz vissza, mikor legutoljára bevásárolni voltál. Tudtál bármerre is nézni anélkül, hogy egy csinos lányt pillantottál volna meg, aki szinte kiáltott azért, hogy elcsábítsd? Meg merem kockáztatni, hogy nem.

A bevásárlóközpontok mindig teli vannak lányokkal. Lányokkal, akik a különböző részlegeken és boltokban dolgoznak a központon belül, és olyanokkal is, akik egyszerűen vásárolni vannak ott, vagy csak az idejüket töltik. A lányok imádnak vásárolni. Habár nehezebb elcsábítani egy lányt, ha a barátaival együtt van, de nem mindig ez a helyzet.

Sétálj fel s alá a csarnokban, nézz be a boltokba és keress csinos eladókat és vásárlókat. Ha a nőiruha-osztályon vagy valami más nőkről szóló helyen vagy, annál jobb. Könnyedén odamehetsz a lányhoz (legyen az eladó vagy egy vásárló), ha a következőt mondod:

"Elnézést, lennél olyan kedves, és magad elé tartanád ezt a ruhát egy pillanatra? A húgomnak szeretnék születésnapi ajándékot venni, neked pedig úgy látom ugyanaz a méreted mint neki és úgy látom pont ugyanolyan kiváló ízlésed van."

Sőt, a kezdeti közeledés után megkérdezheted, hogy lát-e valami mást a boltban, ami tetszik neki, mivel az valószínűleg a húgodnak is tetszik, hiszen hasonló az ízlésük a divatban. Tapogatózz, hogy bizonyos dolgokat miért szeret jobban, mint másokat, stb.

Ha már elegendő információt gyűjtöttél, nem csak arról hogy mit szeret, hanem arról is, hogy miért szereti azt, akkor elkezdhetsz hódítani. Terjeszd ki a beszélgetés témáját az élet más területeire is, hogy ott mit szeret és mit nem; így nyerhetsz egy képet arról, hogy különböző dolgokról mi is a véleménye és így tovább. Ha a lány egy vevő, akkor lehet, hogy gyorsan találnod kell egy másik helyet, ahol folytathatjátok a beszélgetést, ha pedig ott dolgozik, akkor biztos nem bánja, hogy veled foglalkozik, különösen akkor, ha nem túl elfoglalt.

Könyvtár. Ha létezik olyan hely, ahol a nők számban felülmúlják a férfiakat, akkor az a könyvtár. Mindegy, hogy nyilvános, egyetemi vagy főiskolai könyvtár, mindig láthatsz ott fiatal lányokat, akik anyagot gyűjtenek egy projectjükhöz vagy házi feladatukhoz.

Ezek a lányok általában nagyon intelligensek és elkötelezettek a munka iránt, de az a nagy igazság, hogy mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre. Ha egy kicsit eltereled a figyelmüket valami érdekes dologgal, akkor boldogan állnak szóba veled. Megkérheted, hogy segítsenek egy konkrét témát vagy könyvet megtalálni. Még ha nem is tudnak segíteni, akkor is legalább annyit el kell mondaniuk, hogy nem tudják, hogy hol találod meg a könyvet. Na és? Ez már egy párbeszéd kezdete. Kérdezgesd a saját munkáiról, érdeklődési köréről, stb. Érdeklődj, és hagyd, hogy egy darabig ők beszéljenek.

Ezek a lányok általában szeretnek a tudásukkal dicsekedni, így jóval többet elmondanak majd a témáról, mint amennyit te feltétlenül tudni szeretnél. De ha jó kapcsolatot tudsz ebben a helyzetben kialakítani, akkor máshol könnyen folytathatjátok ezt az izgalmas párbeszédet. Elkezdheted kérdezgetni arról, hogy miért pont ez a téma érdekli, mi a legérdekesebb téma ezen belül, mit talál kihívásnak benne, stb. Ha választ kapsz ezekre a kérdésekre, akkor bepillanthatsz abba, hogy milyen típusú lány ő, mi az, ami kedves számára.

Ínyenc, különleges kávézók. Munka előtt, ebédszünetben és utána ezek a helyek teli vannak lányokkal. Néha annál jobb, minél jobban teli van a hely, mivel akkor "valaki" mellé le kell ülnöd. Megkérdezhetsz egy csinos lányt, hogy leülhetsz-e mellé, ha nincsenek túl sokan az asztalnál. Csak annyit mondj neki, hogy nem szeretsz egyedül ülni, és ha nem bánja, akkor ott innád meg a kávét.

Ha pedig egy asztalnál ültök, akkor akár el is kezdhettek beszélgetni valamiről. És emlékezz arra is, hogy ez egy különleges kávézó. Ezek a lányok nem a kávé miatt jönnek ide, hanem a különlegeség, esetleg a presztízs miatt, amit a kávézóba való járás jelent.

Hát akkor miről is beszéljetek?

A kedvenc italáról, és hogy miért szereti jobban, mint a szokásos kávéját, milyen érzéssel viseltetik iránta és így tovább. Próbáld részletezni a különböző ízeket és aromákat. A nők imádják, ha részletesen leírnak nekik valamit, különösen akkor, ha az valami módon kapcsolatba hozható a szexualitással.

A tejszínhab, tetején a cseresznyével, vagy ahogy a különböző likőrök egybeolvadnak a kávé illatával, mennyire emlékeztetnek egy forró latin szerelmi táncra és hogyan stimulálják az ízlelőbimbóidat leírhatatlan módon, stb. Tehát amíg a könyvtárban vagy, olvashatsz könyveket ínyenc ételekről és különleges italokról, hogy elsajátítsd azt a nyelvezetet, amit a szakértők a leírásukra használnak. Hidd el, az ilyen beszédtől elolvadnak a lányok, még akkor is ha csak egy különleges kávéról beszélsz, hiszen végül olyan sok szép képet idézel elő a fejében csak azzal, hogy metaforákban beszélsz.

Munkahely vagy iskola. Ez egy nyugodtabb terep arra, hogy elcsábítsd a lányokat, mivel nem vagy az időhöz kötve. Ha nem tudod a mai napon elérni, hogy rád izguljon, akkor holnap újból beszélhetsz vele. Sokkal jobb lehetőségeid vannak arra, hogy megismerd őt. Ezenkívül ha együtt dolgoztok vagy tanultok hosszabb ideig, akkor a statisztikák szerint előbb-utóbb elkezdtek majd vonzódni egymáshoz.

Társkeresők.

(Egy kis figyelmeztetés ezzel kapcsolatban - az ilyen hirdetések soha nem adják vissza azt az élményt, hogy felhívod magadra annak a lánynak a figyelmét, akit kinéztél magadnak, mivel ha ezen a módon találkoztok, akkor ez a fontos fázis kimarad. Kezdetben talán könnyebbnek tűnhet így ismerkedni, de ezen a módon nem lehet megtanulni az ismerkedés képességeit)

Túlságosan lealacsonyító ez a dolog számodra? Fenét. Lehet újsághirdetés, telefonos, videós, internetes társkereső vagy chat, nagyszerű lehetőségeket kínálnak arra, hogy sok lánnyal találkozz és gyakorold az ismerkedést.

A videós társkeresők kivételével a módszereknek az a nagy hátránya, hogy nem igazán tudhatod, hogy az illető hogyan néz ki. De ez nem probléma. Ne az legyen a célod, hogy valakit rögtön elcsábítasz, miután először találkozol vele. Ez nem más, csak lehetőség arra, hogy gyakorold azt, hogy hogyan kell a lányokkal beszélni. De ha működik a dolog, akkor miért ne hajtanál rá. Ha pedig ronda, mint a bűn, akkor mondd el neki nyugodtan, hogy a fizikai vonzódás nélkül a kapcsolatotok úgysem fog sehová vezetni, és lépj tovább.

Ha te jelentkezel ilyen társkeresőhöz valami feltűnő főcímmel, sokan válaszolhatnak, de lehet, hogy sokan csak az idődet vesztegetik. Lehetsz persze nagyon célratörő, és pontosan leírhatod, hogy ki vagy, hogyan nézel ki és milyen az az illető, akit keresel. Nyugodtan írd bele, ha valamilyen tulajdonságot visszataszítónak tartasz. Lehet, hogy emiatt sok nő nem fog válaszolni, de azok, akik válaszolnak sokkal valószínűbb, hogy összejönnek veled, hiszen már tudják, hogy mire számítsanak veled kapcsolatban és azt el is fogadták.

Sőt, olvass el több női társkeresőt, és mintázd a tiédet azok alapján.

Jól bevált aljas trükként írhatsz a társkeresőbe nőnek kiadva magadnak, és ötletet meríthetsz azokból a válaszokból, amiket a férfiak adnak rá. A legtöbbjük elég gyenge lesz, de nagyritkán olvashatsz olyat, ami felkelti a kíváncsiságodat; majd ha te válaszolsz a nők hirdetéseidre, próbáld ki azokat az ötleteket, amiket ott olvastál. Ha működik, akkor tanultál valami újat. Ha pedig nem, lépj tovább.

Egyéb:

Éttermek és az azok melletti bárok. Ezek a helyek nagyszerűek, keddtől csütörtök délutánonként, 6-9 ig. [az USA-ban természetesen -- R.] Különösen az elit helyek, ahol egy-két nagyon gyönyörű szeretne a munka után ellazulni. Ezeken a helyeken gyakran buliznak együtt a facér lányok.

Önképző tanfolyamok. Az ilyen helyek teli vannak csinos, befolyásolható nőkkel, akik teljesen nyitottak bármilyen jól megírt mintára [ld. később -- R.]. Nem kell a tanfolyamokra feliratkozni, csak azt kell kideríteni, hogy hol tartják, legyél a környéken és a szünetben tapadj rájuk.

Jóga körök. Rengeteg jó testű, bombázó nő. Iratkozz be egy kezdő tanfolyamra, ha még nem jógáztál, és nagyon sok nyitott gondolkodású nővel találkozhatsz, akiket megtaníthatsz "másképpen" nézni a világot.

Edzések. Az itteni nők nagyszerű formában vannak és eléggé kalandvágyók.

 

 

 

 

 

Ha a lány megközelíthetetlennek tűnik

Az egyedülálló nők gyakran nagyon magányosak. Van néhány nő, akit a férfiak nem nagyon hívnak el randevúra, ha pedig mégis, akkor kapnak az alkalmon, még akkor is, ha a nem te vagy az általa elképzelt, fehér lovon érkező herceg. Azt is figyelembe kell venni, hogy habár van néhány nő, aki folyamatos figyelemnek örvend, valójában nem gyakran hívják el őket randevúra. Ennek sokféle magyarázata lehet, az egyik leggyakoribb az az, hogy minden férfi azt hiszi, hogy nemet mondanának. Talán arra gondolnak, hogy túl jó számukra, és így nem is veszik számításba "megközelíthető" fajtaként.

Találkoztál-e már valakivel, akiről a beszélgetés végén kiderült, hogy sokkal kedvesebb, mint ahogyan azt az első benyomásod alapján gondoltad volna? Az emberek a "hagyjatok békén" esetleg "leharapom a fejedet" típusú védőpajzzsal vonnak aurát maguk köré. Csupán ezen a pajzson kell keresztül törni, és már félúton vagy afelé, hogy megszerezd álmaid nőjét. Ha randevúra hívod, akkor bizony akár néhány másodpercen belül is megváltozhat a véleménye rólad, kedvező irányban. Hirtelen úgy kezd el gondolni rád, mint lehetséges társa, holott korábban csak egy voltál a sok közül. Rendkívül fontos mozzanata a hódításnak, hogy elhintsd az érdeklődést irántad, hogy utána másképpen gondoljon rád a kiszemelt hölgy. Voltál már olyan helyzetben, hogy egy nő érdeklődést mutatott irántad, és egy idő után sokkal jobban kedvelted, mint annak előtt?

Sok lány azt szereti, ha valaki meghívja randevúra, így a közeledésed kedvező fogadtatásra találhat, sőt néha egyenesen kívánatos is. Talán a lány összes barátnőjének van kapcsolata, így neki nincs sok választási lehetősége, hogy kivel menjen szórakozni.

És arra gondoltál-e már, hogy a lány, akit szeretnél elhívni egy randevúra esetleg igazán vágyik rád? Elég, ha csak egy kicsit is vonzódik hozzád, és simán elhívhatod randevúra ha magabiztos a fellépésed és nem fogadsz el nemet válaszként. Még akkor is, ha nehezen adja magát. Talán még egyből vissza is utasít, hogy némi gyengéd rábeszéléssel elcsábíthasd.

Egy nő számára romantikus, ha elhívják randevúra. A nők pedig nagyon szeretik a romantikát!

A nők társra vágynak, és könnyen lehet, hogy éppen rád. A legtöbb nő több modellt is kipróbál, még mielőtt lekötné magát, hogy gyereket szüljön; szóval legalább egy próbautat biztosíts a számára.

Mindegyik lány az esküvőjéről álmodozik [Ma nálunk ez már egyre ritkább.. -- R.], és a legutolsó dolog, amire vágynak, hogy vénlányok maradjanak. Legalább annyira társat akarnak találni, mint a férfiak.

A lányok azt akarják, hogy legyen valakijük, akit átölelhetnek. Valaki, akivel elmehetnek meginni egy kávét, megnézni egy mozit vagy egy színházi előadást. Szörnyen érzik magukat, ha nincs senkijük. Sok nő azt gondolja: "Bárcsak jönne már egy normális pasi. Mást nem is akarok." Néhányan még a párnájukat is telesírják, és azt kívánják, hogy bár találkoznának egy ilyen fickóval, vagy a randizás során rátalálnának. Jól tudják, hogy ha nem randiznak, akkor soha nem találnak ilyen férfit.

Ezenkívül van valami izgalmas is abban, ha egy olyasvalakivel randizol, akivel nemrég találkoztál először. A levegőben lóg a "bármi megtörténhet" érzése, amely nagyon könnyen megváltoztathatja egy lány hangulatát, és hajlandó olyat tenni, amit rendes körülmények között nem tenne meg.

Azt szeretnék, ha a fiú az apjukat helyettesítené Gondoljuk csak végig: sok férfi azt szeretné, ha a nő, akivel együtt vannak valamilyen módon helyettesítené azt az anyai szeretetet, amelyet az otthonról való elköltözéssel hátrahagyott. A nők pedig olyannal szeretik az érzelmeiket megosztani, akikben megbíznak; a barátnőikben pedig nem bíznak, mivel valószínűleg mert ők is éppen ugyanolyan ravaszak, mint ők. Így egy férfiban próbálják megtalálni ezt.

 

 

 

 

 

A megnyitás általános irányelvei

Használj humort a megnyitáshoz! A legtöbb nő nemcsak imádja azokat a srácokat, akik meg tudják őket nevettetni; fiziológiájuk és mentális fókuszuk is megváltozik, megszakad a gondolatmenetük és egy átmeneti üresjárat jön létre, amelyet TE már betölthetsz. Gondolkozz el egy pillanatra. Mikor magad alatt voltál, és egy barátod hirtelen megnevettetett, mi történt? Rögtön sokkal jobban érezted magad, ugye? Tehát egy humoros beszólás használata majdnem tökéletes megközelítései módszer. Hogy miért is hasznos?

1. Ha megnevetteted a lányt, akkor megnyugszik és felenged. A humor remekül oldja a feszültséget.

2. Ezzel bebizonyítod neki, hogy magabiztos vagy és nem veszed túl komolyan a randit, mint valami elkeseredett vesztes, akinek MUSZÁJ, hogy összejöjjön. Te egy szórakoztató fickó vagy, élvezed az izgalmas életed, és lehetőséget adsz NEKI, hogy részese legyen ennek és jól érezze magát. HA ő is elég jól él az alkalommal.

3. A humor nagyszerű módja annak, hogy leteszteld a személyiségét. Ha egy goromba, besavanyodott némber, akkor minek vesztegesd rá az idődet?

4. A legfontosabb pedig az, hogy a nevetés által a tudatában összekapcsolódik az, hogy veled jól szórakozott, és elképzeli, hogy veled később is jól fogja érezni magát!


A lányt szórakoztatni kell. Ha azt látja, hogy a több srác magabiztosabb és szórakoztatóbb mint te, akkor minden bizonnyal elnézést fog kérni egy idő után, és kimegy a mellékhelyiségbe vagy csatlakozik hozzájuk a bárnál. Ezért fontosabb, hogy minél gyorsabban elérd a célodat a nőnél (hogy hazavidd, vagy testi kontaktust teremtsél vele a táncparketten/egy kanapén). A szám megszerzése magában még bizonytalan dolog.

A megközelítés három lépése

Kezdés - felkészülés... ruhák, kellékek, egy szórakoztató párbeszéd kezdeményezése (erről szól az egész megnyitás)

Középrész - szórakoztató sztorik és rutinok alkalmazása, legyél humoros, magabiztos, a cikizéssel érd el, hogy ő hajtson rád, teszteld le őt (hagyd abba a beszélgetést, és nézd meg, hogy újrakezdi-e) és keress jelzéseket, hogy érdemes-e lezárnod a beszélgetést (úgymint: testi kontaktus, helyzet és testbeszéd, nevetés, stb.), általában 3 pozitív jelzés elég.

Befejezés - zárd le vagy ejtsd a jelzések alapján. Ha láttál 3 pozitív jelet, és nem zárod le a beszélgetést, akkor elveszhet a lehetőség. Döntsd el, hogy a telefonszámra, vagy csókra mégy-e. Ha sürget az idő, csak kérd el a számot... de próbáld meg szájon csókolni. Ha van rá mód, mindig a csókra menj!

 

 

 

 

 

Az első benyomás fontossága


A nők általában nagyon hamar eldöntik az első találkozás alkalmával, hogy le akarnak-e feküdni a férfival. Szóval ha egy reménytelen, kanos, vagy egyszerűen csak barátságos, de esetlen ÁFCS-ként viselkedsz, azzal nem mész semmire. Soha. Még később sem. :-) Ha pedig egy nő elhatározta, hogy nincs szándéka veled lefeküdni, akkor felesleges tovább zaklatnod és kérlelned. Sok férfi vesztegette már a drága idejét, és nem akarta tudomásul venni, hogy belecsöppent az LCSB (Legyünk Csak Barátok) zónába.

Mindent egybevetve, semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a véleményét. Hacsak... nem változol saját magad :-). Ha az ÁFCS szokásaidat ki tudod nőni és igazi férfivá tudsz válni, akkor nem lesz képes tovább tartani a régi véleményét rólad. Most hogy megváltoztál, így az ő képe is megváltozott rólad, mutasd meg neki új önmagadat, és élvezd a tűzijátékot :-)

Ez persze nem kisebbíti az első benyomás jelentőségét. A nők ahhoz vannak hozzászokva, hogy az első benyomás alapján döntenek (tudod, hogy miről :-)) és ha meggondolják magukat, az szinte már paradigmaváltást jelent számukra. Elérheted ezt, de sokkal több erőfeszítést kell rááldoznod, mintha már az első alkalommal megfelelő benyomást tettél volna rá (amiért cserébe ő is megfelelő benyomást tesz rád - például a körmei nyomát a hátadon. :-))

Összegezve: ha ÁFCS vagy, akkor vagy tetszeni fogsz neki, vagy nem, ezen nem tudsz változtatni. Ha már igazi hódító vagy, akkor sokkal több lehetőséged van - talán nem tetszett neki, ahogyan megközelítetted, semmi gond, próbáld másképpen; vagy csak egyszerűen nem voltál csúcsformában, és ha legközelebb találkoztok, akkor majd újra fogja értékelni a helyzetedet.

 

 

 

 

 

Egyszerű megnyitások

Példa egy egyszerű, 2 fiú - 2 lány megközelítésre:

"Sziasztok... a barátom nem idevalósi (mutasd be őt) ... ti honnan ismeritek egymást?" Ez nagyobb csoport esetén is alkalmazható. "Ti itt mind honnan ismeritek egymást?" Nagyszerű szöveg, különösen, ha kiderül, hogy a kiszemelt lány partnere, aki azt HITTE, hogy most randiznak, rájön arra, hogy valójában csak ELKÍSÉRTE a lányt, aki kijelenti, hogy nem foglalt és felajánlja magát hódításod tárgyának :-)


Példa a mintával való megnyitásra:

"Biztos vagyok benne, hogy neked is volt részed néhány nagyon érdekes élményben életed során. Tudod, olyan érdekes és magával ragadó élményekre gondolok, mint például amikor gyerekkorodban elvittek a múzeumba, és ott elmerültél a csodákban és annak az örömében amiket láthattál. Ha el kellene mesélned a legizgalmasabb emlékedet, mondjuk amikor találkoztál valakivel, vagy egy helyet, ahol megfordultál, vagy valamit, amit korábban tanultál és még mindig érdeklődsz iránta, mi lenne az?

Egy másik megközelítés mintával:

"Elnézést (hogy megállítsd), csak köszönetet szerettem volna mondani"

A kíváncsiság hangja egyből megszólal benne. Szinte biztos, hogy megkérdezi, hogy miért, bár semmi furcsa nincs abban, ha nem. Folytatásképpen alkalmazd a jól bevált kapcsolat-kialakító mintákat...

"Volt már olyan napod, amikor olyan közömbösnek éreztél mindent... nem voltál igazán boldog, de valójában szomorú sem. Mintha csak sodródnál az eseményekkel. És akkor hirtelen belebotlasz valakibe, akinek hihetetlenül kedves és gyönyörű mosolya van, és ettől csodálatosan érzed magadat egész nap?"

Ennél a pontnál már szinte majdnem biztos, hogy elmosolyodik, vagy valamilyen mértékű pozitív választ ad.

"Szóval csak szerettem volna megköszönni, hogy bearanyoztad a napomat... Bár tudod kár lenne, ha ez lenne az utolsó alkalom, hogy láthassam a gyönyörű mosolyodat... mi is a neved?"

Példa arra, hogyan lehet a lányokat megközelíteni kávézókban, alkalmazva a minták néhány jellegzetességét:

Sétálj feléje úgy, hogy láthasson (jobb ha úgy tűnik, mintha magabiztosan közelítenéd meg, minthogy hátulról odasettenkednél).

Ülj le mellé, miközben egy széles mosollyal az arcodon úgy beszélgess vele, mintha egész életedben ismerted volna (hirtelen megváltozik a viselkedése, és azon tűnődik, hogy vajon ismer-e).

Kezdeményezz egy érdekes párbeszédet (használj mintákat). A párbeszéd:

F: Na, hogy telt a napod? [leül]
L: Jól... hát a tiéd? (Tipikus válasz, ha szimpatikus volt az introd)
F: Eddig nagyszerűen (próbálj meg azért hozzá igazodni, ha nagyon lehangolt, akkor próbálkozz a "nem rossz"-al). Fantasztikus napom volt a munkahelyemen, utána pedig az egyik legrégebbi barátom, akivel már jó régóta nem beszéltem, felhívott. Tudod, milyen nagyszerű érzés olyannal beszélni, akit már ezer éve nem láttál; remek érzés újra találkozni"
L: Ez csodás, nekem is vannak ilyen barátaim.
F: Olyan, akiben megbízol, és mindig jó érzés vele beszélgetni?
L: Igen, már nagyon régóta ismerem. ...
F: Most mennem kell, nagyon jót beszélgettünk. Ha megadod a számodat, beszélhetünk újból.

"Milyen volt a napod" jellegű kapcsolatépítés:

1. példa:

Odasétálsz hozzá és (őszintén érdeklődve) megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Egy másodperc törtrésze alatt végigszalad a nap eseményein, mosolyog, és azt mondja "Nagyszerűen!" A mosolya ragadós, így már a te arcodon is ahhoz hasonló ül, mikor válaszolsz.
"Nagyszerű! Az enyém is. És mit csináltál?"


Nagyszerű napja volt. Neked is. Kisebb mértékű kötődést érez irányodban (egyelőre), és minden további nélkül kész megosztani veled jókedvét. Ez oda vezet, hogy elmeséli, mit csinált, hogy ilyen nagyszerűen érezte magát; mondataiban pedig rengeteg olyan szálat találhatsz, amely mentén tovább görgetheted a beszélgetést.

2. Példa

Odasétálsz hozzá és - őszintén érdeklődve - megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Egy másodperc törtrésze alatt végigszalad a nap eseményein, felsóhajt, és azt mondja "Szörnyen". Szomorúsága ragadós, így együtt érző arcot vágva megkérdezed: "Miért, mi történt?"

Ezután elméletileg elmeséli, hogy mi történt; nagyszerű lehetőséget adva ezzel arra, hogy megmutasd neki, hogyan lehet valakit ilyen pocsék hangulatából kihozni. Hallgasd meg. Amíg a férfiak rossz hangulat esetén az okokat keresik, a nők inkább szeretik megosztani érzéseiket. Ha pedig kipakolt, már ki is alakítottad vele a kapcsolatodat. Itt az ideje megváltoztatni a hangulatát és feldobni. Nem könnyű, de megoldható.

3. Példa

Odasétálsz hozzá és - őszintén érdeklődve - megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Fáradtan ezt feleli: "Unalmas"
Folytatod, eközben az élet parányi szikráját keresed a szemeiben.
"Ebben az esetben, hogyan telt a tegnapi napod?"
Felsóhajt. "Ugyanolyan."
Vészhelyzet! Szükségünk van 50 mg adrenalinra, sürgősen!
Mivel úgy gondolod, hogy itt az ideje egy jót mulatni, kezeidet széttárod (mintha egy kifogott hal nagyságát szeretnéd megmutatni) és azt mondod: "Szóval biztos vagy benne, hogy nem vagy *ennyire* jókedvű?"
Rád néz, kis szünet, majd: "Nem vagyok."
Közelebb hozod a kezedet. "Talán csak ennyire vagy jókedvű?"
Látja már, hogy mire megy ki a játék. A szája szélében az a kis izomrándulás csak nem egy sietve leplezett mosoly volt? "Nem igazán."
Az egyik kezeden a mutató és a hüvelykujjad között kis rést hagysz, és mosolyogva, de komolyan megkérdezed: "Nem gondolod-e lehetségesnek még ha csak a legkisebb mértékben is, hogy *ennyire* jókedvű legyél?"
Ha mosolyt tudsz varázsolni arcára ezzel, akkor imádni fog.

 

 

 

 

 

A hideg megnyitás

[Nem túl jó megnyitás önmagában, kivéve, ha a Nagymester stílussal ötvözöd - lásd később -- R.]

Férfi: Helló, engem Dávidnak hívnak, és téged?
Nő: (leggyakrabban) Johanna.
Férfi: Rendben, Johanna. Most, hogy már tegeződünk, mit szólnál egy dugáshoz?

A statisztikák szerint, ha komolyan adod elő, akkor minden 25. alkalommal igen lesz a válasz. Nem vicc! Egy olyan fickó, aki ezzel a módszerrel tevékenykedik, 4%-os sikert könyvelhet el magának, persze (nem meglepő módon :-)) elég sok pofonban is részesül. :-)

Némi módosítással elejét lehet venni a visszautasításnak, ha felveszed a "csak vicceltem" stílust, akkor a sikereid az égbe szökhetnek és még arra sem lesz szükséged, hogy Batman-szerű reflexekkel próbáld meg kikerülni a feléd repülő pofonokat.

 

 

 

 

 

A drámai megnyitás

Ezen megközelítésnek az a lényege, hogy felkeltsd a gyönyörű nő figyelmét - mindenki máséval egyetemben, aki történetesen a közelben tartózkodik - és magától jöjjön rá arra, hogy az egyetlen ok, amiért ezt csináltad az az volt, hogy az ő figyelmét felkeltsd. Ez talán azt jelenti, hogy bolondot csinálsz magadból, de amint rájön, hogy szándékos tett volt részedről, valószínűleg simán letud 'őrültnek' - ők pedig pontosan azok a fiúk, akiket nagyon sok lány szeret és szeretne :-).

"Éppen hazafelé vezettem, mikor megláttam ezt a gyönyörűséget, aki éppen a buszra várt. Rátapostam a fékre, feltettem a napszemüvegemet és a kocsit az út közepén hagyva odavágtattam hozzá. A felfordulás felkeltette a figyelmét, de csak később jött rá, hogy ez mind érte történt. Egyszerűen odamentem hozzá, és ezt mondtam:

'Mondta már valaki neked, hogy olyan gyönyörű vagy, hogy bármikor megállíthatnád a forgalmat? Merthogy most éppen ezt tetted. Nem szoktam ilyen őrült dolgokat csinálni, de mikor a kocsiból megláttalak, tudtam, hogy ha nem teszek valamit, akkor talán soha nem fogom megtudni egy ilyen gyönyörű lány nevét.'

'Michelle vagyok', mondta. Teljesen le volt véve a lábáról amiatt, hogy valaki ilyesmit tett azért, hogy megtudja a nevét. Talán nem is kell mondanom, hogy miután gyorsan leparkoltam a kocsival, rögtön meghívtam egy kávéra."

 

 

 

Az összeütközéses megközelítés

Egyszerű az egész... távolról észreveszel egy lányt az utcán. Próbálj meg úgy helyezkedni, hogy véletlenül szembetaláld magad vele, hogy mindkettőtöknek egy pillanatra meg kelljen állnotok. Mikor azt mondja, hogy "Bocsánat" vagy akármit, akkor neked annyit kell mondanod, hogy "Semmi probléma; akkor sem tudnék továbbmenni, ha éppen nem előttem állnál!"

Ezen a ponton vagy elneveti magát, vagy továbbmegy anélkül, hogy egy szót is szólna.

Ha továbbmegy, akkor vagy nagyon agyatlan, vagy csak nincs humorérzéke, vagyis olyasvalaki, akihez nem akarod, hogy bármi közöd legyen.

Ha pedig elneveti magát, akkor telibe találtál ezzel a beszólással (vagy valamilyen hasonló jellegűvel).

Folyt: "Tudod, örülök hogy elnevetted magadat, mivel kíváncsi voltam rá, hogy a szépséged mellé párosul-e humorérzék is." Utána pedig a szokásos folytatás (elhívod beszélgetni egy kávézóba, elkéred a számát, bevetsz néhány mintát stb.)

 

 

 

 

 

A mobilos megnyitás

A mobilos megközelítés Ülsz a buszon, melletted egy szépséggel, szóval még kifogást sem találhatsz az alól, hogy elkezdj vele beszélgetni...Vedd elő a mobilodat, és csinálj úgy, mintha felhívnál valakit, és folytass egy képzeletbeli (rövid) beszélgetést. Miután befejezted a hívást (?), kezdj el beszélgetni a szépséggel a telefonbeszélgetés témájáról. A dolog szépsége a következő: Te választod ki azt, hogy miről beszélgess, vagyis azt, hogy a képzeletbeli beszélgetés miről is szól...így hazai terepen fejtheted ki mondanivalódat.

Egy javaslat: Nem árt kikapcsolni a telefont, nehogy valaki felhívjon, miközben épp beszélgetésbe mélyedsz.

[Egy másik lehetőség: ha van headset a mobilodhoz, vedd fel arra a füledre, amit nem lát. Utána menj oda a lányhoz, és kezdd el a párbeszédet: "Szia!" "Szia." "Hogy vagy?" "Jól, köszi..." "Várj, mindjárt visszahívlak, itt áll egy lány velem szemben, és azt hiszi hogy hozzá beszélek..." Erre a csaj nevetésben tör ki, és folytathatod a beszélgetést -- Randiguru]

 

 

 

 

 

A szabad hely megközelítés

 

Odasétálhatsz egy vagy több olyan nőhöz, akik azokban a kerthelység-szerű kávézókban üldögélnek. Győződj meg előtte arról, hogy van még az asztaluknál szabad szék, amelyen biztos, hogy nem ül senki. Lehet, hogy talán előtte nem ártana valamit venni, de ez nem feltétlenül szükséges.

Ezek után egy széles mosollyal az arcodon azt mondod: "Helló, szabad ez a hely? / Foglalat ez a szék itt mellettetek?

Erre azt fogják mondani, hogy igen, a szék szabad / nem, a szék foglalt. Ha az előbbi, akkor valószínűleg azt feltételezik, hogy az ülőalkalmatosságot másik asztalhoz akarod átvinni.

Így miután válaszoltak, huppanj le a székre - marad a széles mosoly - egy nagy sóhajjal, és mondj valami ilyesmit: "De jól esik, hogy leülhetek néhány percre. Egyébként XY-nak hívnak, hogy s mint?"

 

 

 

 

A nagyszerűen nézel ki megnyitás

Az egyik legjobb hozzáállás a megnyitáskor, hogy hihetetlenül őszinte az ember, ugyanakkor nagyon visszafogott. Ez a két dolog szinte hipnotikus érdeklődést válthat ki a nőben. Például, ha vonzónak találsz egy lányt, akkor egy őszinte, de mérsékelt párbeszéd valahogy a következőképpen hangzana:

"Elnézést (itt tulajdonképpen nem elnézést kérsz, hiszen nemsokára úgyis nagyon-nagyon jól érzi majd magát; szimplán arra utasítod, hogy hagyjon abba bármit, amit éppen csinál és figyeljen rád. Egyébként használhatod a "Ne haragudj, hogy zavarlak" kezdést, amivel ugyan szintén azt sugallod neki, hogy fejezze be amit épp csinál, azonban ez esetben látszólag meghagyod számára azt a lehetőséget, hogy nehezteljen rád), csak azt szerettem volna elmondani...(néhány másodperces hatásszünet...itt kezdenek el gondolkodni azon, hogy mit?...mit akar elmondani?) hogy annyira elbűvölő vagy...és örülök, hogy találkoztunk (újabb hatásszünet)."

"Az én nevem...", és akkor kezet rázol vele.

Mitől működhet ez a módszer.

Őszinte vagy, mindenféle mellébeszélés nélkül. Ez magabiztosságot sugall. Az egész visszafogottan történik. Nem gyorsan...vagyis vonzó kisugárzást, erőt és nyugalmat sugall... nem pedig azt, hogy rá vagy izgulva vagy kanos vagy.

Szóval mi történt? Felkeltetted a figyelmét, nem is kicsit.

Ezután pedig jöhet a "kalandvágy" teszt: egy kissé tolakodónak kell lenned.
Pontosan mit is jelent ez? Egyszerűen annyit, hogy kissé - hangsúlyozom k i s s é a személyes zónájába kell behatolni. Nem annyira, hogy hátrahőköljön, pofon vágjon vagy elfusson, elég annyi, ha kicsit meglepődik és kíváncsi lesz.

Hogy hogyan lehet ezt elérni?

Mikor kezet fogsz vele...kézfogás után ne engedd el azonnal. Fogd a kezét, miközben tovább folytatod a beszélgetést és nézz egyenesen a szemébe. Nem fogják néhányan mégis elhúzni a kezüket? Dehogynem! Úgy 30-40%-uk igen. De nem ez a lényeg. Azok, akik a szükségesnél néhány pillanattal tovább fogják a kezedet, azok átmentek a "kalandvágy" teszten. :) A találkozásotok utáni első 5-10 másodpercben már kissé vonzódik is hozzá.

Persze ez a módszer is csak módjával hatásos. A tényleg gyönyörű lányok valószínűleg nem esnek hanyatt a "nagyon elbűvölő vagy" szövegtől. Jó. ha figyelembe veszed, hogy ez a módszer eléggé kétélű: nagyon hatásos és őszinte, ugyanakkor világossá válik, hogy hajtasz az illetőre. Ha bejön neki ez a stílus, akkor már jó irányban haladsz (mármint hogy a lány felé). Előfordulhat azonban, hogy nem ez lesz a helyzet (sok múlik persze azon is, hogy ki hogy adja elő) és egy másik módszer jobban működött volna. Azonban nem kell kétségbeesni, a tapasztalatokból mindig lehet tanulni.

Némi módosítással, onnan, hogy ".....elbűvölő vagy."

"Gondolom ezt már sokan mások is mondták." Felnevet, és azt mondja: "Köszönöm...nem, egyébként Te mondtad ezt először!" A nevetését felhasználva: "Hát, örülök, hogy van humorérzéked. Bár tényleg komolyan gondoltam, hogy elbűvölő vagy, azért szerettem volna meggyőződni arról is, hogy a szép külső milyen egyéniséget takar, mielőtt bemutatkozom. ..... vagyok."

 

 

 

 

Vegyek-e neki italt?

Rövidre fogva: semmi esetre sem. Ne ajánld fel azt, hogy veszel neki egy italt, és egyéb kívánságaival kapcsolatban se legyél engedékeny. ("Szomjas vagyok, Veszel valami innivalót?", stb...) Hogy miért? Azért, mert ha ezt teszed, akkor már kiszolgálod őket. A nők pedig csupán szánalmat és tiszteletlenséget tanúsítanak egy őket kiszolgáló férfi iránt.

[Egy nőt a szex reményében leitatni nem szép dolog. Még pórul is járhatsz, mint az a két fickó, akik 20000 Ft-ot költöttek arra egy este folyamán, hogy leitassanak két szép lányt. A két csaj pedig végül két másik sráccal távozott. -- R.]

[Még egy ok, hogy ne vegyél neki italt: Egy lányismerősöm mesélte, hogy Olaszországba ment dolgozni a nyáron. Egy bárban volt, ahol nagyon szépen keresett. Sosem fogjátok kitalálni a munkakörét... Az volt a dolga, hogy beszélgessen a vendégekkel, és meghívassa magát egy italra! :-) -- R.]

Néhány példa ennek illusztrálására:

ő: (azt gondolva, hogy "Lássuk, meg tudom-e szívatni:-)"): "Nem vennél valami innivalót?"
TE: (azt gondolva: "De szerencsés vagyok, ez a lány most arra kér, hogy vegyek neki innivalót:-)"):"Persze!"
ő: (azt gondolva: "No lám! Még egy szerencsétlen kuncsorgó fickó, aki csak arra vár, hogy italt vehessen, ha megkérem rá. Micsoda silány alak. Tényleg azt hiszik, hogy egy üveg sörért lefekszem velük? Úristen... Fogom az italt, és keresek egy IGAZI férfit."): "Köszi! Annyira aranyos vagy! Pá! :-)"
TE: (megrökönyödve): Mi van...várj'

Még ha ott is marad még öt tíz percig, és aranyosan eldumálgat veled - eléggé nagy pofára eséssel indítottál, úgyszólván ki is húztad magadat a lehetséges partnerek listájáról; mivel KISZOLGÁLTAD.

Ha pedig te magad ajánlod fel, hogy italt veszel neki, az pedig még rosszabb, mivel saját önszántadból válsz könyörgővé. A nők vagy visszautasítják az italt (nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni egy ilyen tutyimutyi alakkal), esetleg elfogadják az italt, de tudomást sem vesznek rólad (még mindig nem akarják, hogy bármi közük legyen hozzád, de szomjasak voltak) vagy - a megértőbb nők - elfogadják az italt és még ott is maradnak veled egy darabig, miközben nagyon kényelmetlenül érzik magukat. ("Mivel elfogadtam az italt, úgy gondolom, illene egy kicsit maradnom; bunkóság lenne itthagyni. De most biztosan azt gondolta, hogy mivel elfogadtam az italt, ezért itt is maradok vele, és tovább is mehetünk ennél. Pedig nem! Hiszen szinte könyörög! Nem akarom őt! Ahogy alkalom adódik rá, lelépek!") Ha pedig már akkor is kényelmetlenül érzi magát, amikor veled van, akkor gondolod, hogy van esélyed nála? Persze lehet, hogy közben változnak a dolgok - ha kiderül, hogy tényleg annyira jó vagy, mint amilyennek láttatni szeretnéd magadat -, de minek saját magad számára megnehezíteni a dolgot?

Szóval akkor mit is lehet tenni akkor, mikor a lány előáll a "Veszel nekem valamit inni kérdéssel?" Ha úgy tűnik, hogy tényleg érdeklődik irántad - vagyis ha már egy ideje beszélgettek, és akkor használja a fenti kérdést, hogy leteszteljen ("Tényleg tetszem annyira ennek a fickónak, hogy meghívjon egy italra?") vagy csak közeledni próbál feléd, hogy jobban megismerjen és erre a legkedveltebb ÁFCS felszedési duma fordítottját (Meghívhatlak valamire? >>> Meghívsz valamire?) használja, akkor elmagyarázhatod, hogy te elvi kérdést csinálsz abból, hogy nem itatod le a nőket, és felajánlod, hogy ő azonban vehet egy italt NEKED :-)

Példa:

Vegyek neki italt?

Ő: Meghívsz egy italra?
TE: Nem szoktam lányoknak italt venni, de te meghívhatsz, ha gondolod :-).
Ő : (Azt gondolva: "Hoppá... Hmmm... Hű, ez biztos nem fog kiszolgálni! Lehet, hogy egy igazi férfi?! Most rávethetem magam?!"): "De... miért is ne?"

Egyéb:

Ha azonban korábban észrevetted, hogy kalandúton van és csak azt nézi, hogy hol jut ingyenpiához, akkor a sima "Nem" válasz az előbbi párbeszéd kérdésére simán annyit jelent, hogy ugrik egyet, anélkül, hogy tovább figyelne rád a következő szerencsétlen fickóig, akitől előbb-utóbb megkapja, amit akar. Ilyenkor alkalmazhatod a durvább taktikákat.

Példa:

Ő: Meghívsz egy italra?
TE: Ha adsz egy csókot.

[Persze mint minden szabály alól, ez alól is vannak kivételek. Ha látja, hogy te vagy a legmenőbb srác a helyen - HA látja :-) -, ezt azzal sem rombolod le, ha veszel neki valamit. Ilyenkor így érdemes bevezetni: "Megszomjaztam, veszek magamnak egy italt. Te kérsz valamit? -- Randiguru]

 

 

 

 

Megkérdezzem a nevét?

Felejtsd el. Talán úgy látszik, mintha egy "ártatlan és könnyű" módja lenne annak, hogy jobban megismerkedjetek egymással - "Engem....hívnak, és téged?". De mivel mindenki ezt erőlteti, (anyuka is) így egy idő után ez teljesen unalmas lesz. Ha nem érdeklődik utánad, akkor úgyis abban a pillanatban elfelejti a nevedet. Ha pedig érdekled, akkor biztos lehetsz benne, hogy valakitől meg fogja tudni hogy hívnak. :) Ez egyfajta teszt lehet arra, hogy "vajon érdeklem-e ezt a lányt?". Ha pedig beszélgetés közben döbben rá, hogy "a fenébe is, még csak a nevét sem tudom ennek a fickónak", és ő érdeklődik a neved után...nos, akkor szintén a legjobb úton haladsz a cél felé.

Sokan azért érvelnek amellett, hogy feltétlenül meg kell kérdezned a lány nevét, mert akkor így legalább "formálisan" is bemutatkoztok egymásnak. És akkor mi van? Ahogy meghallja a nevedet, a karjaid közé fog omlani? Aligha. Valószínűbb, hogy formálisan a "valami pasi" kategóriába sorol, vagy talán később átkerülsz a "barát" kategóriába, ha szerencséd van. (Azonban ha valójában ez történik, akkor már nemigen mondhatod magadat szerencsésnek.)

Még egy jó érv az ellen, hogy rögtön a neve után érdeklődj - megkérdezed a nevét, és mit ad Isten, hirtelen elfelejted! Ő arra számít, hogy tudni fogod, pedig nem - mert elfelejtetted. A "Hogy is hívnak..." szöveg pedig nem feltétlenül pozitív érzéseket kelt a másikban. Persze be lehet vetni, hogy "Tudom, hogy gyönyörű neved van... mi is? - ha már egyszer elkérted a nevét, elfelejtetted de mégis szeretnél bevágódni nála. Előnyös dolog azonban ha nem bűvészkedsz a nevekkel, hagyd, hogy ő kérdezzen rá a tiédre először. Aztán majd meglátod.. hogy emlékszik-e rá :)

Szóval semmi gond nincs a nevekkel, amíg ő érdeklődik a tiéd után. Addig azonban - maradj rejtélyes. Kihasználni valaki más melléfogását

Ez egy eléggé egyszerű módszer. Meglátod, hogy egy fickót éppen lekapcsol szíve hölgye. A srác fülét-farkát behúzva vonul odébb, valószínűleg éppen azt morogja, hogy "K**va". Itt jössz te a képbe. Ha "véletlenül" éppen meghallottad, hogy milyen szöveggel próbálkozott férfitársad, akkor azt mondhatod, hogy "Ez volt a legrosszabb szöveg, amit valaha is hallottam" :). Ha pedig csak tanúja voltál az esetnek, akkor mondhatod azt ,hogy "Ez volt a legszánalmasabb próbálkozás, amit valaha is láttam." Mi fog történni? Valószínűleg nevetésben tör ki...talált magának egy lelki társat, valakit, aki pontosan úgy érez, mint ő, valaki, aki megértő, olyan, akivel megoszthatja minden szánalmát és sajnálatát amit az előző, csúnyán leszerepelt ÁFF irányában érez. Azon kapjátok magatokat, hogy elmerült beszélgetést folytattok mindarról az ostoba kikezdésekről és rossz dumákról, amit a lány élete során hallott vagy megtapasztalt; a köztetek lévő szimpátia pedig magasra szökik. Leereszti minden létező pajzsát, mivel arra gondol, hogy aki így jön hozzá, annak biztosan nem áll szándékában valami rossz felszedő-dumával untatni őt. :)))

Egy változata ennek - látod, amint egy srác próbálkozik egy lánnyal, akinek láthatóan nincs ínyére a dolog, még talán egyenesen visszataszítónak is találja önjelölt lovagját. De a fickó még mindig próbálkozik - vagy a lány túl kedves ahhoz, hogy elküldje a francba, vagy pedig tényleg túl reménytelen eset a srác ahhoz, hogy magától rájöjjön az igazságra. Vagy mindkettő. Akárhogy is, itt lépsz közbe Te. Odamész, miközben ezt mondod. "Ó, hát itt vagy! Krisztina, kedvesem, már mindenütt kerestelek. Már fél órája el kellett volna indulnunk a másik buliba! (vagy akárhová). Ha a srác képére kiül a "Most mi a f*sz van" kérdés, akkor megjegyezheted, szinte mellékesen, hogy "Bocs haver, de indulnunk kell a barátnőmmel". Fogd meg a lány kezét, és húzd magad után. A meglepetés miatt úgysem fog ellenkezni, és mire rájön, hogy mi is történt, akkorra arra is ráeszmél, hogy benned bizony a megmentőjét tisztelheti. Sőt, a hősét! És persze bármit megtesz, hogy meghálálja.

 

 

 

 

Kihasználni másvalaki melléfogását

 

Ez egy eléggé egyszerű módszer. Látod, hogy egy fickó éppen leég egy nőnél, elbaltázza a megnyitást, elveszti az uralmát a helyzet felett, vagyis nagyot bukik. A srác fülét-farkát behúzva vonul odébb, valószínűleg éppen azt morogja, hogy "K**va". Itt jössz te a képbe. Ha "véletlenül" éppen meghallottad, hogy milyen szöveggel próbálkozott férfitársad, akkor azt mondhatod, hogy "Ez volt a legrosszabb szöveg, amit valaha is hallottam" :). Ha pedig csak tanúja voltál az esetnek, akkor mondhatod azt ,hogy "Ez volt a legszánalmasabb próbálkozás, amit valaha is láttam." Mi fog történni? Valószínűleg nevetésben tör ki...talált magának egy lelki társat, valakit, aki pontosan úgy érez, mint ő, valaki, aki megértő, olyan, akivel megoszthatja minden szánalmát és sajnálatát amit az előző, csúnyán leszerepelt ÁFCS irányában érez. Azon kapjátok magatokat, hogy elmerült beszélgetést folytattok mindarról az ostoba kikezdésekről és rossz dumákról, amit a lány élete során hallott vagy megtapasztalt; a köztetek lévő szimpátia pedig magasra szökik. Leereszti minden létező pajzsát, mivel arra gondol, hogy aki így jön hozzá, az biztos nem akarja felszedni őt. :))

Egy változata ennek - látod, amint egy srác próbálkozik egy lánnyal, akinek láthatóan nincs ínyére a dolog, még talán egyenesen visszataszítónak is találja önjelölt lovagját. De a fickó még mindig próbálkozik - vagy a lány túl kedves ahhoz, hogy elküldje a francba, vagy pedig tényleg túl reménytelen eset a srác ahhoz, hogy magától rájöjjön az igazságra. Vagy mindkettő. Akárhogy is, itt lépsz közbe Te. Odamész, miközben ezt mondod. "Ó, hát itt vagy! Krisztina, kedvesem, már mindenütt kerestelek. Már fél órája el kellett volna indulnunk a másik buliba! (vagy akárhová). Ha a srác képére kiül a "Most mi van?!" kérdés, akkor megjegyezheted, szinte mellékesen, hogy "Bocs haver, de indulnunk kell a barátnőmmel". Fogd meg a lány kezét, és húzd magad után. A meglepetés miatt úgysem fog ellenkezni, és mire rájön, hogy mi is történt, akkorra arra is ráeszmél, hogy benned bizony a megmentőjét tisztelheti. Sőt, a hősét! És persze bármit megtesz, hogy meghálálja.

 

 

 

Csajozós dumák

 

[Ha nincs jobb ötleted...]

Mikor már felhasználtad a három másodperces szabályt, és a figyelmét magadra terelted, de nem jut eszedbe az, hogy hogyan is tudnád folytatni. Ha valami felszedő dumát akarsz alkalmazni, akkor azt valahogy így érdemes bevezetni:

Hello, ki szeretnék próbálni egy csajozós dumát rajtad / az egyik barátom mondta, hogy ezek az őrültségek beválnak, szerinted milyenek?" Ha válaszol - mindegy, hogy jó vagy rossz dumával álltál elő, amíg nem néz teljesen keresztül rajtad -, akkor kérd meg arra, hogy egy másik ilyen dumát is letesztelhess rajta. Előbb-utóbb valamelyik úgyis megnevetteti. Akkor pedig megkérdezheted, hogy ő melyiket hallotta, mi volt a legjobb / legrosszabb, amit valaha hallott, stb. Összességükben az ilyen dumák elég fárasztóak (bár mindenki azt használja, vagy nem?), szóval a legjobb az, ha témát váltasz és mással is próbálkozol. Ne felejtsd el azt sem, hogy ezeknek a szövegeknek nagy része igazából arra a legjobb, hogy közelebb kerülj az illetőhöz, miután már valami módon kapcsolatot kezdeményeztél vele. Itt van néhány - csak végszükség esetén használandó - szöveg: (párhoz kell egy bizonyos színvonal)

- (villámgyorsan) Helló! Van barátod? Akarsz egy jobbat? Először a második kérdésre válaszolj!
- Menjünk el hozzám, rendeljünk pizzát, és keféljünk! *POFON* Na jó, tőlem rendelhetünk kínai kaját is!
- Jó a cipőd. Akarsz dugni?
- Nem akarlak sürgetni, és nem jó dolog anélkül szexelni, hogy mindketten akarnánk. Miattam ne aggódj, én akarom!
- Menjünk el hozzám, és csináljunk olyan dolgokat, amiket holnap úgyis úgy adok elő mindenkinek, mintha csináltuk volna!
- Tényleg ilyen meleg van idebenn, vagy csak tőled forr a levegő?
- Segítenél? Pisilnem kell, de a doktor azt mondta, nem emelhetek semmi nehezet.
- Annyira szépek a lábaid, hogy el kell nevezzem őket. Ez Karácsony, ez pedig Újév lesz. Meglátogathatlak a két ünnep között?
- Hiszel a szerelemben első látásra...vagy sétáljak el előtted még egyszer?
- Elnézést, elvesztettem a telefonszámomat. Kölcsönkérhetem a tiédet?
- Ha megkérdezném, hogy van-e kedved szeretkezni, akkor ugyanaz lenne a válaszod arra a kérdésre, mint erre?
- (ahogy elsétálsz mellette, és megfordulsz) Ne haragudj, te fogtad meg a fenekem? Nem? A fenébe!
- Tudod mi a különbség egy hamburger és az orális szex között? Nem? Ez esetben szeretnélek meghívni vacsorára.
- Ne haragudj, hogy megkérdezem. Hajlandó vagy idegenekkel szeretkezni? Nem. Akkor hadd mutatkozzam be...
- (nő, szűk ruhában, kemény mellbimbókkal) Tényleg ilyen hideg van itt, vagy csak örülsz, hogy találkoztunk?
- Beszélgessünk, vagy flörtöljünk tovább messziről?
- Milyen érzés, hogy te vagy a legszebb lány a szobában?
- Lehet, hogy hamarosan megkérnek arra, hogy távozz. Amíg itt vagy, a többi nő csúnyának látszik.
- (csak gyönyörű lányoknál alkalmazható) Ronda vagy, mégis, valami nagyon vonz benned.
- Mi lenne, ha meglepnéd a szobatársadat, és nem mennél haza ma este?
- Ő a barátod? Szerintem többre is képes vagy.
- Jaj, megfulladok! Gyorsan, egy szájon át lélegeztetést!
- Hozzád vagy hozzám? Tudod mit? Feldobok egy érmét. Ha fej hozzád, ha írás, akkor hozzám.

És most, következzen néhány, a lányok által alkalmazott elutasítás (hiszen ez is benne van a pakliban):
Fiú: Felhívhatlak? Mi a számod?
Lány: Benne van a telefonkönyvben.
Fiú: De nem is tudom a nevedet.
Lány: Az is benne van, a telefonszámom mellett.

Fiú: Mi a foglalkozásod?
Lány: Nőimitátor.

Lány: Tetszett az a szöveg, amivel idejöttél. Most azt szeretném hallani, mit mondasz búcsúzáskor.

 

 

 

 

 

Mr. Megnyerő

Ez a módszer akkor hasznos, ha nem egyedül indulsz hódítani.

A recept:

Mutasd be a barátodat (továbbiakban: B)

Dicsérd a B-t (ő a legjobb barátom, évek óta jó barátságban vagyunk, nagyszerű fickó, a focicsapat kapitánya, stb.) Biztos jó barátok leszünk, ha kicsit jobban megismerjük egymást / többet fogunk tudni egymásról A felszedés során soha ne vitázz a lánnyal, semmiről! Mikor dicséred a lányt, beszélj mindig egyes szám harmadik személyben, mintha a barátod mondta volna korábban (a barátom azt mondta, hogy nagyon jól nézel ki. Ha E/3-ben beszélsz, akkor egyrészt nem lehet ellenvetése - nem lehet dühös rád, mivel te csak azt ismételted el, amit a barátod korábban állított - másrészt pedig a barátodra sem támadhat rá, mivel ő valójában meg sem szólalt. Minden alkalommal, amikor megdicséred a lányt, húzódj egy kicsit közelebb hozzá, egy idő után fogd meg a kezét, stb...

 

Valószínűleg padlót fog, mikor látja, hogy mi is történik éppen körülötte. Egy idő után célszerű előállni javaslatfélével: "Játsszunk kő-papír-ollót, a győztes jutalma pedig egy csók a vesztestől". Ilyenkor persze teljesen mindegy, hogy ki is a nyertes. Ha a barátod eltűnik a színről, akkor jöhet egy kis tuningolás a barátod partneréhez (Jól jártál vele, mert....bla bla, csak dicséret.)Utána pedig valami ilyesmi szöveg: "Tényleg nagyon jól szórakoztunk, örülünk, hogy éppen veletek találkoztunk itt és megismerkedhettünk. Nagyon jó lenne, ha még egyszer össze tudnánk hozni egy ilyen találkozót, hogy még jobban megismerjük egymást." Ezután ideje begyűjteni a telefonszámaikat (ha még nincs meg) és a búcsúpuszi (jó hosszú legyen :-))

 

 

 

 

Trükkök&szórakoztató dolgok

Érdeklődsz a metafizika iránt? Hiszel az asztrológiában, tarot-kártyában vagy a hatodik érzék létében? Netán az a véleményed, hogy ez az egész csak egy nagy baromság? Lehet. A nők azonban imádják az ilyesmit, tehát úgy tehetsz, mintha érdekelnének ezek a dolgok Mutathatsz érdeklődést a grafológia tudománya iránt, és kianalizálhatod a nő kézírását. Hogy még csak egy könyvet sem olvastál a grafológiáról? Persze hogy nem. Ha azonban azzal mész oda valakihez, hogy te értesz ehhez, és szeretnéd kielemezni a kézírását, szinte biztos, hogy igen lesz a válasz. Ami még szép a dologban, hogy más lányok is figyelni fogják a mutatványt, és utána ők is szépen megközelítenek, hogy nem-e elemeznéd az ő kézírásukat is. [Ha komolyabban érdekel a téma, jó olvasmány Agárdi Tamás: Grafológiáról mindenkinek c. könyve -- Randiguru]

 

 

 

 

Tenyérjóslás

A jövő megjósolásának számos formája a mintákra épül - a kiválasztott személyt a megfelelő lelkiállapotba hozza és megmozgatja a fantáziáját. Ha megtanulod, hogy az ember tenyerében található vonalak mit is jeleznek, akkor soha nem fogysz ki azokból az érdekes "titkokból", amit a lánynak feltárhatsz. Ezenkívül, ha a tenyérjóslást valami nyilvános helyen ejted meg, akkor még az is lehet, hogy a közelben lévő lányok szintén sorba állnak egy "vizsgálatért".

A "tenyérjóslás" közben legjobb, ha mélyen a szemébe nézel, és a reakcióinak megfelelő dolgokat mondasz - miután valami általános szöveggel (...határozott, céltudatos, igényes, érzéki... természetű nőt látok, aki...)

Egy példa ennek a felvezetésére: "A barátaid mit mondanak rólad?", a válasz után pedig folytathatod azzal, hogy "Akkor most lássuk, hogy a tenyered szerint valójában ilyen vagy-e."

A szédítést félretéve azonban hasznos dolognak bizonyulhat, ha a tenyérjóslásról tényleg tájékozódsz kissé, így könnyebb lesz "megjósolni a jövőjét", illetve még akár a múltját is. Ezenkívül pedig az, hogy hallja, hogyan vezeted a gondolataidat és hogyan jutsz el a következtetésekig, egy bizonyos mértékű "hitelességet" is kölcsönöz a helyzetnek.

 

 

 

 

A vonalak olvasásáról általánosságban I

(Peter és Kathleen Keogh) Ha belenézünk a tenyerünkbe, akkor három fő vonalat láthatunk, a szív, a fej és az élet vonalát.

A szív vonala az érzéseinket tárja fel, a fej vonala azt, hogy hogyan gondolkodunk, az élet vonala pedig arról árulkodik, mennyi életerőt hordozunk magunkban a test fenntartásához. Azonban az életcéljainkat azonban nem csak az életvonal mutatja önmagában. Van, aki arra érez készetetést, hogy érzelmi alapokon nyugvó életet éljen és bensőséges kapcsolatot alakítson ki valakivel; ezt egy mély szív vonal is jelezni fogja. A élethez való motiváció nyugodhat intellektuális célok elérésén is; ezt pedig egy szív és élet vonalánál is mélyebb fej vonal fogja feltárni az illető tenyerében.

Annak érdekében azonban, hogy valaki a lehető legharmonikusabban éljen, szükség van arra, hogy a három vonal egyenlő hosszal rendelkezzen és azonos mélységű legyen. Ha a szív vonala a domináns, akkor az érzelmek fognak domináns szerephez jutni; továbbá, ha a fej vonala nem elég mély ahhoz, hogy az illetőt összpontosításra sarkallja, akkor ezek a domináns érzelmek inkább összezavarják, mintsem hogy kreativitásra ösztönözzék. Ha pedig a fej vonala mély, az élet vonala pedig sekély, akkor az azt sugallhatja, hogy nincs elég következetes kitartóerő az illetőben céljainak eléréséhez.

Szerencsére akik megfelelő tudással rendelkeznek a vonalakkal kapcsolatban, azok tanácsokkal tudnak szolgálni, hogy a három fő vonal energiáit hogyan hozhatjuk összhangba. Ha a fej vonala a domináns, akkor az érzelmek fejlesztésére szükséges koncentrálni, ha pedig az élet vonala a domináns, a szív és a fej vonala pedig sekély, akkor pedig az illetőnek ajánlatos valami kreatív elfoglaltságot találnia, hogy ott vezesse le energiáját.

[Life: élet, Fate: sors, Head: fej, Heart: szív, Success: siker, Health: egészség, Marriage: házasság]

 

 

 

 

A vonalak olvasásáról általánosságban II

(Angela M. Mattey) Ha megfigyeljük a tenyeret átszelő vonalak minőségét, akkor az elég sok mindent elárul magáról az illetőről. Amennyiben a vonalak tiszták, viszonylag mélyek és folytonosak, akkor az adott vonal jó minőségűnek számít; viszont ha azok egymást összevissza keresztezik, darabosak, folytonosságuk meg van törve vagy alig látható, akkor rossz minőségűnek vehetjük az adott vonalat. Az ilyen rossz minőségű vonal elárulja, hogy az illető a vonal által jelképezett területen hiányban szenved. Azt is jelezheti, hogy élete egy bizonyos időszakában az adott személy határozatlan, boldogtalan, gondterhelt, korlátozva érzi magát vagy nem leli örömét az életben. Számos kézen láthatunk tiszta és folytonos vonalakat, annak ellenére, hogy tulajdonosának életét egy külső megfigyelő "nehéznek" minősítene. Ennek csupán annyi a jelentőssége, hogy az illető képes a "túlélésre" és megbirkózik az élet nehézségeivel, bármekkora problémákat is jelentsen az számára. Másrészről pedig vannak olyan kezek, ahol a vonalak összevisszasága ellenére tulajdonosának nem volt annyira nehéz élete - legalábbis mások mércéjével mérve, ők maguk azonban saját életüket különösen nehéznek és stresszel telinek érezték.

 

 

 

 

A Szív a Sors és a Nap vonala

A Szív Vonala az illető érzelmeiről árulkodik, hogyan fejezi ki azokat; ezenkívül még az egészségre vonatkozó jelzéseket is nyerhetünk, ha alaposabban megnézzük. Ennek a vonalnak más a kiindulási pontja, mint az előző kettőnek, melyek a tenyér azon oldaláról indulnak ki, amelyiken a hüvelykujj található. Minél hosszabb ez a vonal, annál több érzelmet hordoz birtokosának személyisége. Ha a szív vonala egyenes, akkor az illető gondolatai uralják érzelmeit: előbb gondolkodnak, majd csak utána beszélnek. Amennyiben a vonal kanyargós, az adott személy szentimentális, megérzései alapján dönt és nyíltan nyilvánít érzelmeket. Mély és folytonos vonal esetében az illető elfogadja érzelmeit és elégedett azokkal; ellenkező esetben - ha a vonal törött, láncszerű, elmosódott - az adott személy gyakran rabja érzelmeinek, úgynevezett "hangulatember". Látási zavarokra utalhat az, ha a szív vonalán a gyűrűsujj alatt a vonalak egy kis "szigetet" alkotnak.

A Sors Vonala nem mindig található meg a tenyéren. Ha azonban jelen van, akkor egy hozzáértő személy behatárolhat eseményeket a kéz tulajdonosának életében. Ez a vonal az illető karrierjének változásáról, a függetlenségéről, a személyes akaraterejéről és azon képességeiről árulkodik, amelyekkel megbirkózik a környezetében beálló változásokkal. Nem annyira vészes a helyzet azonban, ha a Sors Vonala nem látható a tenyéren - egyes állításokkal ellentétben. Utalhat arra, hogy a tenyér tulajdonosának életét a körülmények irányítják, vagy akár egy túlságosan befolyással bíró szülő. Azt is jelentheti, hogy a tulajdonosa nyitott, sodródik az élettel és gyakran spontán döntéseket hoz, amelyek befolyással bírnak sorsának alakulására. Amennyiben a vonal teljes egészében jelen van, akkor a személy nagyon kiegyensúlyozott belsővel rendelkezik. Ha törött a vonal, akkor az utalhat egy, az életben bekövetkező nagy változásra, mint például egy nagy költözködésre, munkaváltásra vagy a kapcsolataiban bekövetkező változásra. Az Élet Vonalában jelen lévő vonaltörés is utalhat erre.

A Nap Vonala sok hozzáértő szerint a szerencse és a siker jelzője. Ez a vonal jelzi a tehetséget, ezt figyelembe véve határozható meg a többi vonal pontossága is. Alapjában véve azt jelzi, hogy tulajdonosa könnyen barátkozik, könnyen keres pénzt és képes magának jó nevet szerezni. A teljes vonal a tenyér alján kezdődik és egészen a gyűrűsujj aljáig fut. Jelzi még a kreativitásra való hajlamot és azt a magabiztosságot, amelynek segítségével sikeresen használhatja fel tehetségét az adott illető azért, hogy lehetőségek szerint közismertségre tegyen szert. Ha ez a vonal rövid és a tenyérnek csupán a felső részén látható, akkor az utalhat arra is, hogy a siker később jön el és a tenyér tulajdonosa későn érő típus lehet.

 

 

 

 

Hogyan vegyük fel a megfelelő hozzáállást

 

Akarsz egy jót nevetni? Lássuk a következő mondatot: 'Ha elég sokáig állok itt, akkor talán történik majd valami.' Nézzünk csak körül, mit látunk, mit is csinál a többi fickó? Ül és vár? Nem egészen.

Ha már elmentél egy szórkozóhelyre, véletlenül se állj be azok közé, akik csak ülnek és bámulják a táncoló lányokat. Ismerős ugye az a látvány, mikor a táncparkett szélén áll a sok fickó és meg nem mozdulnának, akárhogy is unszolják őket? Ugye nem akar senki beállni ebbe a sorba?

Ha már beléptél az ajtón, akkor go, go, go!! És a 3mp szabály mindenekelőtt. Nehének tűnik? Nem igazán. Itt nincs idő bámulni, ha nem akarsz egyedül hazamenni és csak álmodozni a sok jó nőről, akit láttál :-)

 

 

 

 

Lassúzás

A lassú tánc szintén egy kivétel a "te sem táncolni jöttél ide" taktika alól. Ez az egyik legjobb módja a személyes kontaktus kialakításának. Ha közeledik a lassú számok ideje, akkor ne vesztegesd az idődet, vidd a jelenlegi partneredet a táncparkett közepére; ha épp nincs a közeledben alkalmas "áldozat", akkor pedig sürgősen kezdj keresni egyet.

Tánc közben legyél merész és érzékeny. Merészség: vond szorosan magadhoz, kezd simogatni a hátát a kezeddel. Érzékenység: figyeld a reakcióit. Ha a vállaidat vagy a nyakadat kezdi simogatni, vagy szorosan hozzád simul, akkor legyél ismét...merész. Próbálkozz a nyakánál, az arcánál, majd - végül - az ajkainál. Ilyenkor több lehetőség is nyitott: ott maradtok a táncparketten (még egy kis petting erejéig) - elvonultok egy csendesebb helyre (a kapcsolatot tovább mélyíteni) - megnézheted, hogy foglalt-e a mellékhelység :-)

 

 

 

 

Ha egy vagy több barátjával van

(alias a zavaró tényezők kiiktatása)

A lány a célpont. A barát az akadály. Legyen ez fiú vagy lánybarát, az ÁFCS nagy többsége abba a hibába esik, hogy nem veszi figyelembe ezt a zavaró tényezőt, mikor rátér a mondanivalójára. Ha viszont nem veszel tudomást róla, a barát egyre jobban felidegesíti magát. Kétségtelen, hogy a célpont barátai sokkal nagyobb befolyással vannak rá, mint amilyet te 5-10 percen belül ki tudsz fejleszteni. Ez pedig azt jelenti, hogy a magukat felidegesítő akadályozók előbb-utóbb beleszólnak a beszélgetésetekbe és sürgetik a kiszemelt áldozatodat, hogy menjenek, mert dolguk van, haza kell menni, stb.... Tehát mindent megtesznek, hogy megtörjék a hangulatot, kommentálják a dolgokat: halott ügy az egész. Részedről legalábbis. Ha eléggé jól szerepeltél ahhoz, hogy felkeltsd a célpont figyelmét magad iránt, akkor talán még odacsúsztathatja a telefonszámát, miközben a türelmetlen akadályozó éppen elvontatni igyekszik onnan. De több, mint valószínű, hogy egy olyan légkörben, amelyet megmérgezett az akadályozó türelmetlensége, nem lesz esélyed a célpontnál.

Mit lehet tenni ilyenkor?
Az egyetlen lehetőség az, hogy összebarátkozol az akadállyal, még mielőtt rámozdulsz a célpontra. Úgy kell ügyeskedned, hogy a célpont barátai, testvérei, munkatársai, stb. legyenek a legjobb haverjaid, még mielőtt elkezdenél foglalkozni azzal a személlyel, aki miatt barátkozni kezdtél velük. Érezd jól magad, szerezz haverokat, fogj kezet mindenkivel, legyél vicces, fokozd a hangulatot, nevettesd meg őket, és adj esélyt nekik, hogy megkedveljenek. Ezután pedig, miután már nem kell tartanod újonnan nyert ismerőseidtől, figyelmedet a célpontra összpontosíthatod. Akit, mellesleg már felbosszantottál azzal, hogy a lehető legkisebb figyelmet fordítottad rá, ő ugyanis valószínűleg hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenhol a középpontban van. Nem így a te figyelmed középpontjában; tehát a következőket gondolhatja: vagy hozzá vagy szokva a gyönyörű nők társaságához, vagy pedig benne van valami, ami nem tetszik neked. Akárhogy is van, ki kell derítenie, mi a helyzet, el kell érnie, hogy őt is kitüntesd a figyelmeddel... tehát kihívást jelentesz számodra.

Még egy fontos dolog - ha már leszerelted az összes akadályt, és rámozdultál a célpontra, akkor létfontosságú, hogy elválaszd őt a barátaitól. Ha csak egy barátjával van, akkor lehetőség szerint neked is legyen valaki kéznél, aki lefoglalja ezt az illetőt. A lányok nagy többsége nem szereti, ha barátai szeme láttára csókolgatják vagy simogatják őket; figyelniük kell a hírnevükre, stb.... De ha kettesben maradtok, akkor azt csinálhat, amit akar, mert nem kell arra figyelnie, hogy "Úristen, mit fognak ehhez a barátaim szólni? / Ugyan kinek mondják el, a barátomnak, anyának, stb...?"

Ha a te barátodnak sikerült lefoglalnia az akadályt, akkor a dolgok érdekessé válnak. A célpont arra gondol majd, hogy a barátja (az akadály) már biztosan kikezdett a te barátoddal, jól érzik magukat (talán már azt is csinálják :-)) Bár persze valószínűleg az ő barátja (az akadály) is ugyanezt gondolja. A dolog lényege az, hogy ha elválasztod őket, akkor nem fogják tudni, mit csinál a másik, így sokkal engedékenyebben fognak viszonyulni a közeledésedre.

 

 

 

 

Ha több lányból álló csoporthoz mész oda

Egy mondjuk 5 lányból álló csoportot eléggé könnyen be lehet cserkészni. Nem valószínű, hogy mindegyiküket szórakoztatnod kell (már persze akkor, ha nem ugyanarról beszélgetnek mind az öten, hanem párokra szakadtak). A legjobb, ha kiválasztod egyikőjüket, azt, aki a legunottabbnak tűnik, és elkezdesz vele beszélgetni. Nem valószínű, hogy a többi lány megpróbálná őt elszakítani tőled; inkább arra lehet számítani, hogy előjön a küzdőszellem...akkor pedig ők csatlakoznak a ti beszélgetésetekhez, nem pedig fordítva. Előfordulhat persze, hogy a lány, akivel szóba álltál nem érdeklődik különösképpen utánad, de amíg úgy látja, élvezed a beszélgetést, addig rendben van a dolog. Ha pedig van olyan lány a csoportban, aki vonzónak tart, biztos lehetsz benne, hogy felhívja magára a figyelmedet: vagy megpróbál szemkontaktust felvenni veled, vagy pedig csatlakozik a beszélgetésetekhez.

Jó taktika - ha már te vagy kénytelen csatlakozni egy éppen folyó beszélgetéshez -, hogy mindenkivel megpróbálsz megbarátkozni; így biztos, hogy nem válnak ún. "akadályokká".

 

 

 

 

Cikizések

[Főleg 9-es 10-es nőknél hatásos. Itt cikizésen nem durva leszólást kell érteni, hanem inkább a nyomulás ellenkezőjét: tudtára adod, hogy nem jön be annyira. Nem voltál bunkó, de mégis megbolygattad az érzéseit. Szokás "negeknek", negatív kommentároknak hívni őket.]

Megpillantod a legmenőbb nőt, akit valaha láttál. Ott van, nem messze tőled a barátaival körülvéve. Ránézésre is látszik, hogy mennyire válogatós és elutasító, ha már egyszer ilyen jól néz ki. Vagy mégsem?

A vonzó külsejű lányok magukban felállítanak egy bizonyos mércét, és eszerint osztályozzák azokat a pasikat, akik közeledni próbálnak hozzájuk. A számukra fontos értékekről pontos elképzeléseik vannak. Így ha 'hódolója' azzal megy oda hozzá, hogy 'Meghívhatlak egy italra?', akkor az illető hölgy biztos ideges lesz: a fickó persze azt hiszi, hogy csak kedveskedni próbált. Nem tudhatja, hogy aznap ő volta a - minimum - nyolcadik személy, aki ezzel a dumával állt elő; a nő minden bizonnyal már immunis az ilyen szöveggel szemben. Valószínűleg nagyon gyakorlottan fogja lekoptatni az éppen aktuális illetőt, azzal, hogy nemet mond vagy szemmel láthatóan elutasítóvá válik. Ekkor önjelölt lovagja persze egyszerűen gondolatban mond rá valamit (egy jelzőt) és továbbáll a kudarc élményével.

Előfordulhat az is, különösen akkor, ha a hölgy nyeregben érzi magát, (például egy diszkóban, ahol biztos, hogy számít ilyen ajánlatokra - hiszen ezeket olyan gyakran kapja, ha nem lennének, szinte hiányozna neki) hogy elfogadja a piát, és csak utána rázza le az érdeklődőt. Ha az a fickó már volt olyan előzékeny, hogy meghívta egy italra, akkor miért ne fogadná el? Ebben az esetben körülbelül a következőket gondolja: 'Nem ismerlek, és nem is érdekelsz. Te is csak egy vagy a sok közül, és mivel nincs miért tiszteljelek, elfogadom a meghívást, és csak utána rázlak le.'

Egy ilyen kaliberű nő tehát igen profi abban, hogyan szerelje le a közeledésedet. (Ne vedd a dolgot személyes sértésnek - ezt a stratégiát ki kellett, hogy fejlessze a sok idióta ellen, akik naponta próbálnak rámászni.) Itt válnak az ugratások fontossá. Nem mész sokra azzal, ha mérgedben megsérted őket - akár csak magadban is: igencsak hozzá vannak szokva, hogy az összetört szívű fiúcskák sértegetik őket (azzal a bizonyos jelzővel), fel sem veszik az ilyesmit. Persze lehet őket ugratni is, anélkül, hogy megsértenéd őket.

Miért öltözne az említett jó nő olyan csinosan, ha nem vágyna figyelemre? Szereti azt hinni ugyanis, hogy ő van nyeregben. Például lent van egy diszkóban a barátaival, ő áll a figyelem középpontjában (főemlősök közötti hierarchia). A fickó jön, megveszi neki a piát, a lány szépen lerázza. Szinte mindennapos rutinjelenet. Mondjuk, hogy az illető hölgy műkörmöket szerelt fel magának, és így még csinosabb szeretne lenni. A legtöbb fickó azt mondaná, hogy 'Milyen szépek!', vagy valami hasonlót. Csakhogy az ilyen reakció unalmas, hétköznapi, és a lány számára (mivel hogy már évek óta ugyanezt hallja) megszokott is.
Képzeljük el a következő reagálást: 'Milyen szép. Valódi?'. Itt a lánynak el kell ismernie, hogy 'Nem, csak mű'. Válasz (mintha észre sem venné a pillanatnyi elkedvetlenedést): 'Attól még nagyon jól néznek ki.', majd hátat fordít a nőnek.

Mit is lehet ezzel kezdeni? Semmi esetre nem lehet sértésnek venni, hiszen egy bók hangzott el; igaz, az a dicséret a bizonytalanságát hívatott előcsalni. Még mindig úgy gondolja, hogy ő itt a legszebb... de mégsem nyerte meg magának ezt az illetőt. 'Tudom, hogy jó vagyok... mindjárt kiigazítom ezt az apró sérelmet.' Az illető tovább folytatja a beszélgetést valami semleges témával (zene), a csevegés alatt végig azon lesz, hogy őt is be tudja sorolni az 'átlagos' fickók közé, ő legyen fölényben, és el tudja küldeni az újabb érdeklődőt. Ekkor mondjuk egy újabb cikizés következik, a haj témájában. "Mivel lőtted be a hajad? Robotgéppel? :-)" Az illető persze mosolyog, miközben benyögi a poént, ezzel is jelezve, hogy vicces és nem sértő akar lenni. Azt sugallja, hogy nem különösebben érdeklődik a hölgy gyönyörű külseje iránt. Ezt pedig a lány biztos kihívásnak veszi; ő ne ismerné a pasikat? A szeme előtt zajló esettel pedig valami nincs rendben. A fickónak biztos valami extra kifinomult ízlése van, bomlanak utána a lányok, vagy nős. Ezek a rejtélyek kíváncsivá teszik. A dolgok ezen működési szakaszát flörtölésnek nevezik. Valószínű, hogy a lány is ilyen cikizéssel próbálkozik, hiszen az új 'versenyző' nem mutat túl sok érdeklődést. Az ugratások mellett megpróbálkozik majd a 'Meghívsz valamire?' szöveggel is. Persze ezzel ismét csak szívatni akar, hogy végre győzedelmeskedjen. Ezt a taktikát akarja alkalmazni - de láthatóan ez nem fog beválni.

Ha az ilyen negeket végig tudod játszani, akkor sikeresen felkeltetted az érdeklődését (kíváncsiságát) és 'kirúgtad' alóla a magabiztosság dobogóját; humoros voltál, barátságos, jólöltözött, magabiztos: minden, amit egy férfitól elvár. Ha előjön az italos szöveggel, válaszolhatod a következőket: 'Hát nem... nem szoktam lányoknak piát venni. De te meghívhatsz egyre, ha gondolod.' Most már a tiéd a pálya. Ha tényleg meghív valamire, azt veheted a tisztelet jelének.

Ha nemet mondana, akkor mondd, hogy örültél a találkozásnak, és fordíts hátat. Ne menj el, csak fordíts hátat. Ismét megszívattad, mikor már biztos volt benne, hogy sikerült téged palira vennie. Persze mindez csak az első lépés a flört felé.

Ezek az ugratások jelzés értékűek. A lány nem felelt meg magas elvárásaidnak. Ez nem sértés, csupán egy ítélet a részedről. Minél jobban néz ki a lány, annál több cikizést lehet alkalmazni. Egy (10-es skálán) 10-essel 3 neg az első pár percben, egy 8-assal 1-2 cikizés hosszabb idő alatt. Érdemes vigyázni arra, hogy ne menj túl a határon, és ne rúgd ki alóluk az önbecsülésüket (mint ahogy a legtöbb 10-es ezt teszi a férfiakkal). Ha már elérted a fordulópontot, és kialakult egyfajta kölcsönös tisztelet (amit sok férfi sosem ér el), akkor elkezdheted értékelni a nő pozitív tulajdonságait (de ne a külsejét!).

 

 

 

 

A szex, mint beszédtéma

Egy-két szó jótanácsként - ne kezdj el beszélgetést lánnyal szexről, ne tegyél túl hamar szexuális célzásokat (kivéve persze akkor, ha kimondottan a Nagymester stílus [ld. később..] a célod, amikor a poénkodás végén közlöd, hogy "csak vicceltem" :-)). Persze azért nem kell félreérteni a dolgot - a hangsúly azon van, hogy ne kezdd így a beszélgetést.

Ugyanígy a mintákkal: ha egy mintával kezded a beszélgetést, akkor zavaróan béna dolog sül ki belőle. Ha pedig szexuális célzásokkal kezded az ismerkedést, akkor talán esélyed sem lesz arra, hogy folytasd a párbeszédet. Persze lehet a Nagymester stílus szerint is hódítani, hogy direkt módon, durván és szégyentelenül letámadod a lányokat: (lásd a hideg megnyitást) azonban nem tanácsos ezt a módszert úgy alkalmazni, hogy nyitásképpen kiragadsz egy-egy momentumot belőle. Hacsak nem az égésre mégy :-).


Nincs semmi probléma azzal, ha kissé az átlagosnál pikánsabb témák kerülnek terítékre, persze csak akkor, ha már sikerült egy kissé bizalmasabb légkört teremteni, és ha a beszélgetésetek is jó úton halad, a testbeszéde is érdeklődésről árulkodik, stb. Be lehet vezetni a szexet is beszédtémaként, közben figyeld a reakcióit, legyél azokra érzékeny, de azért kellőképpen merész. Használj idézeteket ("az egyik lány barátom mesélte, hogy a múltkor szexelt egy sráccal, akit aznap ismert meg...") - az idézetekkel kellőképpen szemléltető tudsz lenni, és ő is nyugodtan beleélheti magát a sztoriba, hiszen nem ő és még csak nem is te vagy a főszereplője a történetnek :-) De az a legbiztosabb, ha nem ilyen jellegű dolgokkal kezded a beszélgetéseket, hiszen egy-két rosszul elhelyezett célzás elég lehangoló lehet a lány számára.

"A nők nagy része visszaretten, ha egy adott mondanivaló az átlagosnál nagyobb szexuális töltettel rendelkezik, de ha nem hátrálsz meg és minden további nélkül tovább beszélsz a dologról, akkor egy idő után pozitívabban állnak a dologhoz. Ez természetesen nem történik meg minden egyes alkalommal és nagyban függ a magától a megjegyzéstől is, de a nők egy része valóban pozitívan reagál, miután egy kezdeti, ún. politikailag korrekt és elvárt reakciót adtak az elhangzottakra."

 

 

 

 

Szexuális történetek

A legtöbb nő kedveli a romantikus és az érzelmes dolgokat, de mások nem feltétlenül keresik a hosszú párkapcsolatokat, viszont örömmel vesznek egy-egy forró éjszakát (vad és felejthetetlen szexuális élményekkel telit), amely nem jár kötelezettségekkel.

De hogyan lehet elkezdeni beszélgetni olyan bizalmas, szexuális jellegű dolgokról? Ha látod, hogy nem reagál a tartós-kapcsolat jellegű kommunikációra, akkor lépj tovább. Közelítsd meg a dolgokat egy másik nézőpontból. Beszélhetsz olyan párokról, akik képtelenek egymással kommunikálni, és hogy mennyi macera az, amikor valaki olyan kapcsolatban él, ahol a párok nem szerelmesek egymásba, stb.

Milyen alternatívát lehet ajánlani? Nem feltétlenül kell a saját véleményedet tükröznie, de megemlítheted, hogy mennyire kellemes is az, mikor két szexuális vágyaktól túlfűtött ember egymást örömben részesíti. Megoszthatják egymással a vágyaikat, anélkül, hogy a szakítástól kellene tartaniuk vagy bátran kísérletezhetnek olyan dolgokkal, amit egy tartós párkapcsolatban élők számára talán tabunak tűnhetnek. Megemlítheted, mennyire könnyen kivetelezhető egy találkozó olyan emberek között, akik között csak fizikai kapcsolatra kerülhet sor. Könnyen kísérletezhetnek szexuális fantáziáikkal, kielégíthetik kíváncsiságukat, anélkül, hogy egy fennálló kapcsolatot veszélyeztetnének. Felhozhatod (kitalált) példaként azokat a párokat, ahol a nő folyton arról álmodozott, hogy milyen lenne egy másik nővel, eközben a férje pedig folyton az elhagyástól rettegett. Egy tisztán testi örömökön alapuló kapcsolat arról szól, hogy mitől érzitek jól magatokat és hogy kielégítsétek a kíváncsiságotokat.

 

 

 

Az ideális srác rutin

Ha nem tudod felkelteni a nő érdeklődését, akkor itt az ideje bevetni az "ideális srác" rutint. Mivel ő azt hiszi, hogy te segítesz megtalálni a vágyait, kapzsin és mohón csillogó szemmel kezd mesélni arról a pasiról, akiről mindig is álmodott. Próbáld rávenni arra, hogy mesélje el milyen a ruházata, hogyan áll a haja, milyen a hangja, mit mondana neki, milyen megérinteni a mellkasát, milyen érzés, amikor megfogja a karját stb... A megfelelő kérdésekkel kiszedheted belőle, hogyan érzi magát egy olyan srác mellett, akivel szívesen lefeküdne. Ő elgondolkodik az élményeiről és az érzéseiről, de kihez is beszél? Hozzád. Ha neki tetszik valaki, de hozzád intézi ezeket a szavakat, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy nincs elég mersze megközelíteni a szóban forgó egyént. Persze erről lehetne őt beszéltetni egészen hajnalig de közben ne feledkezz meg arról, hogy te kelted benne ezeket az érzéseket - azokat, amelyeket valaki mással szeretné elérni, most rád vetíti ki.

Egy másik előnye ennek a megközelítésnek: a lányok könnyebben beismerik, hogy buknak valakire, ha az illető nem éppen szemben áll velük (vagyis nem róla kell hogy beszéljen) hanem például egy filmsztárról vagy valamilyen hasonszőrű egyedről kell beszélniük. Például:

Te: Mit tennél, ha Keanu (pl.) besétálna ide?
Ő: Megpróbálnám elcsábítani.
Te: És hogyan próbálnád meg elcsábítani?

És szépen elkezdi részletezni azt, hogyan csábítaná el azt a férfit, akire valóban bukik, és valószínűleg rendesen bele is éli magát. És mivel épp te vagy kéznél... :-)

 

 

 

TOVÁBB A MÁSODIK RÉSZHEZ